ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

«Η ανωμαλία θα είναι στρατιωτικό πραξικόπημα, καθοδηγούμενο από τους δανειστές»


Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα :

Με αφορμή τα αναφερόμενα στο
 
και ειδικά το :
"...Στην επόμενη φάση, εάν δουν ότι δεν ελέγχουν το παιχνίδι,  μπορεί να κατασκευάσουν και καμιά στρατιωτική χούντα όταν θέλουν και με αυτούς που θέλουν οι επικυρίαρχοι..."
 
Σας ενημερώνω οτι πρόσφατα είχα γράψει στο
 
που ταιριάζει απόλυτα κι ειδικά το τελευταίο κομμάτι:
 
"....Θα πρέπει όμως εδώ να αναφέρω και τις ρήσεις γέροντα (δεν είμαι πνευματικό του παιδί) γνωστής μονής λίγο έξω και πάνω από την Πάτρα, πάντα όπως μου μεταφέρθηκαν.

Η ανωμαλία θα είναι στρατιωτικό πραξικόπημα, καθοδηγούμενο από τους δανειστές μας, μετά την μη επίτευξη των στόχων από τους πολιτικούς μέσα σε ένα κοινωνικό χάος. Μετά δηλαδή την αδυναμία τους να επιβάλουν την Ν.Τ.Π. στην Ελλάδα, θα εμφανιστεί μια καθοδηγούμενη ομάδα στρατιωτικών ως εγγυητές της εσωτερικής ειρήνης και διεθνούς φερεγγυότητας προς τους δανειστές μας και θα επιβάλουν στρατιωτικό νόμο. Σ' αυτή την αναμπουμπούλα θα γίνει η πρόκληση των Τούρκων κ.λ.π. Αυτή η ομάδα θα ανατραπεί από άλλο πραξικόπημα που θα γίνει από πραγματικούς πατριώτες και θα ελευθερώσει την Ελλάδα.
Η συνέχεια για τους περισσότερους είναι γνωστή ...;.."

2 σχόλια:

  1. Η ανωμαλία και το πραξικόπημα έχουν ήδη γίνει από τους ίδιους τους πολιτικούς προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι των δανειστών που είναι να εξασφαλίσουν νομότυπα ότι θα δημεύσουν όλη τη χώρα, αλλά εμείς έχουμε το χαβά μας.

    Για να καταλάβουμε το πραξικόπημα πρέπει να φορά στολή και να το φωνάζει με ντουντούκα.
    Αλλιώς κοιμόμαστε με τα τσαρούχια.

    ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ.

    Και σήμερα ζούμε ακριβώς αυτό.
    Και ασκούν πραξικοπηματικά εκτελεστική εξουσία αποκλειστικά προς ώφελος των συμεφερόντων των δανειστών!!!
    (Μετά την υπογραφή θα γίνει η χρεωκοπία, αλλά η υπογραφή θα έχει εξασφαλίσει ότι μπορούν οι "δανειστές" να έρθουν και να κάνουν κατάσχεση των πάντων.
    Και έχουν κάνει πραξικόπημα οι ίδιοι οι πολιτικοί για να εξσφαλίσουν τη νομποτυπία της λεηλασίας της χώρας!!!!!)

    Ας μάθουμε επιτέλους να ξεχωρίζουμε την ουσία από δεν κάνει το ρούχο τον πραξικοπηματία και τον προδότη, οι πράξεις του τον κάνουν κι οι προθέσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Οποιος δανείζεται πρέπει να ξέρει ότι κάποτε θα πρέπει να επιστρέψει τα δανεικά. Αν εμείς δανείζαμε και μας τα τρώγανε θα είχαμε ξεσηκώσει τον κόσμο. Τώρα βρίζουμε τους δανειστές μας. Αν έχουμε τα @@ ας τους τα φάμε (μπορούμε κάλλιστα), μόνο που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα μετά. Πείνα, κρύο, φτώχεια ακόμη μεγαλύτερη, μόνιμο παρκάρισμα των πολυτελών οχημάτων μας, κλείσιμο νοσοκομείων, κλείσιμο σχολείων και ΑΕΙ, κλπ Α, ναι και εξαφάνιση των σινιέ ρούχων και αξεσουάρ από την αγορά!!! 'Εχουμε τα κότσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.