ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Κατασκοπική... συνάντηση



Με τους δέκα Ρώσους κατασκόπους που απελάθηκαν από τις ΗΠΑ, στις αρχές Ιουλίου, συναντήθηκε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως δήλωσε ο ίδιος στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στην Ουκρανία, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη....
«Τους συνάντησα. Μιλήσαμε για τη ζωή», δήλωσε προχθές ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Ωστόσο, σύμφωνα με το BBC, ο Ρώσος πρωθυπουργός δεν θέλησε να αναφέρει τον τόπο, όπου συνάντησε τους κατασκόπους.

Πάντως, ο Ρώσος πρωθυπουργός διαβεβαίωσε μάλιστα, πως μεταξύ των κατασκόπων με τους οποίους συναντήθηκε ήταν και η Άννα Τσάπμαν, που έλαβε την μεγαλύτερη δημοσιότητα, λόγω της εντυπωσιακής εξωτερικής της εμφάνισης.

«Με την συνοδεία ζωντανής μουσικής, τραγουδήσαμε το “Με τι αρχίζει η πατρίδα;”», συμπλήρωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός, αναφερόμενος σε τραγούδι που ακούστηκε για πρώτη φορά το 1960, σε σοβιετική ταινία της εποχής.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι γνωρίζει τα ονόματα όλων των «προδοτών» που συνέβαλαν στη σύλληψη των Ρώσων κατασκόπων, αλλά θεώρησε «άκομψο» να μιλήσει για την πιθανή τιμωρία τους.

«Είναι ένα ευαίσθητο θέμα που δεν μπορεί να συζητηθεί στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου», τόνισε ο Ρώσος πολιτικός, που έχει και ο ίδιος διατελέσει πράκτορας της σοβιετικής KGB.

Οι άνθρωποι αυτοί «ζουν με τους δικούς τους νόμους, και όλες οι υπηρεσίες πληροφοριών γνωρίζουν τους νόμους αυτούς», είπε χαρακτηριστικά ο Πούτιν, προσθέτοντας ότι «οι προδότες έχουν πάντα άσχημο τέλος».


Ελληνικη Λεγεωνα




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.