ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΒΙΚΤΟΡ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ:ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ.


Την Ελλάδα επισκέφθηκε αυτές τις ημέρες ο Πρόεδρος της Ουκρανίας κ. Γιανουκόβιτς, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο Παπούλια, ο κ. Γιανουκόβιτς μεταξύ άλλων σημείωσε, ότι έχει μεγαλώσει στα ελληνικά χωριά, καθώς ο ίδιος κατάγεται από την Μαριούπολη.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιον Όρος.

Με ευλογία του Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης της Ουκρανίας Βλαδιμήρου, τον Πρόεδρο της Ουκρανίας συνόδευε ο Πρύτανης των Θεολογικών Σχολών του Κιέβου, Αρχιεπίσκοπος Μπορίσπολ Αντώνιος.
Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο κύριος σκοπός του ταξιδιού του Προέδρου στην Ελλάδα, ήταν για να προσκυνήσει στο Άγιον Όρος, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που το επισκέπτεται.

Το 2009 όταν το επισκέφθηκε ένας γέροντας του χάρισε ένα κομποσχοίνι, και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας του υποσχέθηκε ότι θα το φοράει για πάντα στο δεξί του χέρι. (βλέπε πρώτη φώτο).


ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ:







ΔΥΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΗΓΕΤΗ:

-ΚΑΤΑΡΧΗΝ,ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΙΣΧΥΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ,ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΚΛΠ.

-ΕΠΕΙΤΑ,ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...ΧΑΙΒΑΝΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠ΄ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Ο ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΝΕ.

ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΕΡΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ...ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΛΑΩΝ,ΟΠΩΣ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ!


Share


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.