ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ !!!!


Περί ώρα 00:10 η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ δέχτηκε επίθεση από ομάδα προφανώς προερχόμενη ή καθοδηγούμενη από το Εβραϊκό lobby...
Ως νέο blog είχαμε θεωρήσει ότι ο ''μετριασμός'' σχολίων δεν ήταν απαραίτητος στην παρούσα φάση και δεν τον είχαμε ενεργοποιήσει. Ευτυχώς ο έλεγχος όμως από την διαχειριστική ομάδα είναι συνεχής και διαγράψαμε τα βλάσφημα σχόλια των ''ανώνυμων'' σχεδόν άμεσα!
Αναλυτικά....
Κατά την ώρα που αναφέρθηκε παραπάνω, διαχειριστής του blog μας αντιλήφθηκε ιδιαίτερη ''κίνηση'' σε αναρτήσεις μας με θέμα τους Εβραίους και τον Ιουδαϊσμό. Σχεδόν ταυτόχρονα 15-20 αναγνώστες άρχισαν υβριστική επίθεση με φράσεις και λέξεις (που δεν τολμώ καν να αναφέρω) κατά της Ορθοδοξίας και των χριστιανών, με σχόλια  σε αναρτήσεις που αναφέρονται στα Eβραϊκά lobby ....ευτυχώς εντοπίστηκαν σχεδόν άμεσα και προχωρήσαμε στη διαγραφή τους και την ενεργοποίηση του ''μετριασμού'' των σχολίων.
Μετά από απόφαση της διαχειριστικής ομάδας... για κάθε επίθεση που δεχόμαστε (έστω και στα e-mail μας) , την επομένη θα τους ''στολίζουμε'' με  αφιερώματα που αποκαλύπτουν το ποιόν τους και όχι μόνο.
Δεσμευόμαστε επίσης, ότι θα καταφύγουμε άμεσα, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος την επόμενη φορά που μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θίξει κάποιος τα ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ μας !!
Θέλω ακόμη να εκφράσω και τη λύπη μου για την συμπεριφορά των παραπάνω υποκειμένων που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, είτε γιατί κακοποιήθηκαν σαν παιδιά ψυχολογικά και σωματικά είτε απλά γιατί τέτοιες συμπεριφορές αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα της ''φυλής'' τους και δυστυχώς κληρονομούνται μέσω DNA.
Δεν είμαστε σε θέση, ούτε να υποδείξουμε, ούτε να κρίνουμε κάποιον για τα πιστεύω του και για αυτά που πρεσβεύει.Είμαστε όμως σε θέση και έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε με κάθε τρόπο τα δικά μας ΠΙΣΤΕΥΩ. 
Τέλος θέλω να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους της διαχειριστικής ομάδας,σε όποιον αναγνώστη μας πρόλαβε να διαβάσει κάποια από τα ''σχόλια'' που προαναφέρθηκαν.


Φιλικά

Helios
για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ


Share

2 σχόλια:

  1. Γνωστοι και μη εξαιρεταιοι οι εβραιοι πρακτορισκοι που "κοβουν βολτες" στα ανεξαρτητα πατριωτικα ιστολογια...Συνεχιστε να τους ξεσκεπαζετε,δεν μπορουν να αντεξουν την αληθεια και γι'αυτο λυσσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.