ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΕΛΕΥΣΙΣ 5 - Η τελευταία προειδοποίησις


100% ΑΔΙΑΚΟΠΟ ΓΝΗΣΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΑΣΑ - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ... Η ΝΑΣΑ ΙΣΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕ - ΗΤΑΝ LIVE ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΜΩΣ... ΟΠΟΤΕ...




6 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ Η ΝΑΣΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω δεν καταλαβα σε αυτο το βιντεο που βρισκετε η τελευταια προειδποιηση και γιατι συμφωνα με το παραπανω σχολιο πρεπει να αισθανομαι περηφανος με αυτο το βιντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ αργουνε ρε παιδι μου τι παιζει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να σας πω τα δικά μου συμπεράσματα.
    1ον). Είμαι εκνευρισμένος που αναγκάστηκα να χάσω 7 λεπτά από την ζωή μου παρακολουθώντας το εν λόγω βίντεο όπου τίποτε αξιόλογο δεν παρατήρησα.
    2ον). Είμαι εξοργισμένος που αυτά τα 7 λεπτά "έφαγα στη μάπα" την άθλια μουσική υπόκρουση που το συνοδεύει.
    3ον). Είμαι απογοητευμένος από τους διαχειριστές του blog διότι παρουσίασαν το βίντεο σαν κάτι το εκπληκτικό. Βέβαια παρακολουθώ το blog πολύ καιρό και ομολογώ ότι σε γενικές γραμμές η δουλειά που κάνουν είναι πάρα πολύ καλή.
    και 4ον). αυτός που ανέβασε το εν λόγω βίντεο και έβαλε και τους υπότιτλους και το "ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ" στο τέλος καλά θα κάνει να μας πει τι βλέπει να έρχεται διότι εγώ τίποτε αξιόλογο δεν είδα.
    Θέλω εδώ να τονίσω επίσης ότι αν και μου άρεσε πολύ ο τελευταίος χρησμός του μαντείου των Δελφών που έλεγε για τον Απόλλωνα ότι θα'ρθει μέρα που θα ξανάρθει και θα μείνει για πάντα, εν τούτοις δεν πιστεύω καθόλου στην εξ ουρανού έλευση τέτοιων οντοτήτων παρά μόνον σε εκείνην του Χριστού.
    ΠΤΟΛΙΕΘΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά αυτοί οι εξωγήινοι ήρθαν απο τόσο μακριά για να κάνουν βόλτες γύρω απο την γή?.

    Πολύ βιτσιόζοι είναι και όχι τίποτε άλλο, αλλά τώρα που θα έρθουν και οι άλλοι που είναι στον Πλούτωνα, πρέπει να ανεβάσουμε τροχονόμο να βάλει τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.