ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Υπογραφές για την άρση βουλευτικής ασυλίας στην Ελλάδα.


Έχουν υπογράψει ήδη πάνω από 36000 Έλληνες επώνυμα αλλά χρειαζόμαστε και άλλες υπογραφές.

Οι πολίτες της Ελλάδας ζητούν ισότητα ενώπιον του νόμου, ως εκ τούτου απαιτούν να αρθεί η βουλευτική ασυλία.
Εγώ, ως Έλληνας/Ελληνίδα πολίτης, γνωρίζοντας πως το πολίτευμα της χώρας μου είναι η Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και επειδή θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η Λαϊκή Κυριαρχία και η ισότητα όλων των πολιτών έναντι των νόμων και του Συντάγματος, έχω την εύλογη και δίκαιη απαίτηση να αρθεί μέσω της συνταγματικής προβλεπόμενης διαδικασίας η βουλευτική ασυλία με αποκλειστικό σκοπό την ισόνομη εφαρμογή του νόμου και κατά Ελλήνων Βουλευτών που τυχόν αντισυνταγματικά και παράνομα πλουτίζουν σε βάρος της περιουσίας του Ελληνικού Κράτους και.....
των Ελλήνων πολιτών.

Δεν έχω πρόθεση να προσβάλω κανέναν, απλά επιθυμώ να προστατεύσω το Ελληνικό Δημόσιο από μελλοντικές ή υφιστάμενες παράνομες ενέργειες που μόνο στόχο έχουν τον παράνομο πλουτισμό των ολίγων με αποτέλεσμα τη σταδιακή πτώχευση του Ελληνικού Κράτους. Όποιος - ακόμα και βουλευτής - έχει αφαιρέσει παράνομα, άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενος, από τη περιουσία του Ελληνικού Κράτους θα πρέπει να παραπέμπεται προς έλεγχο των πράξεών του ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης όπως προβλέπει το Σύνταγμά μας, ανεξάρτητα από την ιδιαίτερη θέση του, ακόμα και κατά τη διάρκεια της θητείας του ως εκπρόσωπος του Λαού. Τέτοια πράξη διαπιστούμενη από την Δικαιοσύνη συνιστά το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Απαιτώ εύλογα και δίκαια αυτοί που ψηφίζω να είναι ίσοι απέναντί μου και να μη μπαίνουν στο απυρόβλητο αμέσως μετά την είσοδό τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ψηφίζω υπέρ της νομικής δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων των βουλευτών, προς εξασφάλιση της εξόφλησης του χρέους που αποδεδειγμένα δημιούργησαν οι ίδιοι, εφευρίσκοντας... τη βουλευτική ασυλία την οποία ουδέποτε εγώ προσωπικά υποστήριξα.

Να ελεγxθούν δικαστικά όλοι οι διατελέσαντες από το έτος 1981 μέχρι και σήμερα βουλευτές, για όλα τα ποινικά αδικήματα που έχουν τελέσει κατά της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου, ακόμα δε και για εκείνα που έχουν παραγραφεί, προς αποκατάσταση της αλήθειας και της ιστορίας μας.
Παρακαλώ δεχθείτε το αίτημά μου αυτό, περί άμεσης άρσης της βουλευτικής ασυλίας ως ενεργού πολίτη αυτής της ελεύθερης χώρας που γέννησε και δίδαξε τη Δημοκρατία.

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
http://www.gopetition.com/online/36021.html



Πηγή






Share

5 σχόλια:

  1. ο σχετικος συνδεσμος που εχετε αναρτησει δεν λειτουργει
    ο σωστος ειναι ο ακολουθος:
    http://www.gopetition.com/online/36021.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POIA H DIAFORA TOUS ENOS LINK APO TOU ALLOU?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πηγή αναφέρει την προέλευση της ανάρτησης....το link σε παραπέμπει στη φόρμα με την οποία συμμετέχεις-ψηφίζεις για την άρση της βουλευτικής ασυλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλεις να καθαρίσει η «κόπρος του Αυγεία»;;;
    Ζητούμε:
    Για όλους τους Υπουργούς, Βουλευτές, Γενικούς Γραμματείς των Υπουργείων και τους Διοικητές και Υποδιοικητές των ΔΕΚΟ, (και των συγγενών τους, μέχρι 2ου βαθμού συγγένειας) που θήτευσαν σε αυτές τις θέσεις, κατά τα τελευταία 20 χρόνια
    • τη δημοσιοποίηση του «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» τους
    • τη δήμευση του μη δηλωμένου και μη δικαιολογούμενου πλούτου
    • τη μετατροπή σε κακούργημα της πράξης απόκρυψης στοιχείων
    • την έκπτωση από το βουλευτικό ή άλλο αξίωμα των πολιτικών προσώπων που συμμετέχουν ή/και συναλλάσσονται άμεσα ή έμμεσα με «οff-shore» εταιρείες.

    Υπογράφουμε και στέλνουμε αυτό το μήνυμα στους φίλους, συγγενείς και γνωστούς μας, για να υπογράψουν στο http://www.gopetition.com/online/36769.html


    Μόνο ο προπάππος μας ο Ηρακλής, κατόρθωσε να κάνει τον άθλο και να καθαρίσει την «κόπρο του Αυγεία». Τώρα είναι η σειρά μας.
    Πρέπει να φτάσουμε σύντομα τις 1.000.000 υπογραφές, ώστε να επαναλάβουμε τον άθλο.
    Εγώ μόλις υπέγραψα.
    Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
    Όθων Ιακωβίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.