Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Μοναδική γαστρονομική εμπειρία κάτω από το νερό!!!

Στο εστιατόριο Subsix, που βρίσκεται στο θέρετρο Per Aquum Niyama στις Μαλδίβες, οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν μαζί με τα ψάρια! Η διακόσμηση αντλεί έμπνευση από τα υδρόβια περιβάλλοντα και το εστιατόριο ενσωματώνεται πλήρως στον περιβάλλοντα χώρο. Η πρόσβαση γίνεται με ταχύπλοο μέχρι ένα σημείο και από εκεί οι επισκέπτες κατεβαίνουν μια σκάλα τριών επιπέδων για να φτάσουν στο χώρο.
perierga.gr - Μοναδική γαστρονομική εμπειρία κάτω από το νερό!

Το εκπληκτικό σκηνικό στο εσωτερικό θυμίζει τα κύματα του ωκεανού ενώ το μπαρ περιλαμβάνει μια τεράστια αχιβάδα με κέλυφος από fiberglass. Τα καθίσματα κοντά στα γυάλινα παράθυρα επιτρέπουν στους επισκέπτες να παρατηρήσουν πάνω από 90 είδη ψαριών που ζουν στο βυθό απολαμβάνοντας παράλληλα μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.
perierga.gr - Μοναδική γαστρονομική εμπειρία κάτω από το νερό!perierga.gr - Μοναδική γαστρονομική εμπειρία κάτω από το νερό!perierga.gr - Μοναδική γαστρονομική εμπειρία κάτω από το νερό!perierga.gr - Μοναδική γαστρονομική εμπειρία κάτω από το νερό!perierga.gr - Μοναδική γαστρονομική εμπειρία κάτω από το νερό!perierga.gr - Μοναδική γαστρονομική εμπειρία κάτω από το νερό!perierga.gr - Μοναδική γαστρονομική εμπειρία κάτω από το νερό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.