ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου: «Η φύση διαφορετικά ορίζει τα πράγματα. Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο - Οι ιδέες σας είναι διαστροφικές»

 


Χαμός στον αέρα του ALPHA με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου να σπάει το πρωτόκολλο της «πολιτικής ορθότητας» με το οποίο έχει επιβληθεί λογοκρισία από τα «αξιοκρατικά» ΜΜΕ σε όσους δεν συμβαδίζουν με τη «νέα εποχή»

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος» - «Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι» - «Οι ιδέες σας είναι διαστροφικές» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου…


Σε έντονο κλίμα ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου συζήτησαν on air για το νομοσχέδιο που αφορά την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια


Οι δυο τους διαφώνησαν αρκετά στο πλατό του «Super Κατερίνα» με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο ρεπόρτερ ρωτά τον ιερέα «δηλαδή με λέτε διαστροφικό;» και τον καλεσμένο να απαντά «ναι σας λέω διαστροφικό».

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό», συνέχισε ο Στυλιανός Καρπαθίου  κι ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τι πράγμα μιλάει.

Του απάντησε: «Με συγχωρείτε κύριε, δεν υπάρχει βιασμός; Η φύση διαφορετικά ορίζει τα πράγματα. Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο» και πρόσθεσε: «Δικαίωμα έχετε αυτό το οποίο θέλετε να είστε, αλλά στο σπίτι σας. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το κάνετε δημόσιο θέαμα. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στα παιδιά μου να τους κάνετε προπαγάνδα. Με καλέσατε να σας πω κάποια πράγματα. Είστε σε λάθος δρόμο».

«Αν θέλετε να περάσετε τις ιδέες σας, είναι διαστροφικές» είπε ακόμη στον Γιάννη Πουλόπουλο. «Με λέτε διαστροφικό;» τον ρώτησε. «Ναι σας λέω διαστροφικό» απάντησε ο ιερέας.

Ο πάτερ Στυλιανός για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια είπε μεταξύ άλλων ότι: «Όλοι αποζητούμε το φυσιολογικό. Να δούμε αυτή η φύση μας λέει ότι είναι θεμιτή κατάσταση η ομοφυλοφιλία; Δεν ξέρω αν υπάρχει ευτυχία ή έρωτας ανάμεσά τους. Δηλώνουν ευτυχισμένοι αλλά είναι μέσα στη θλίψη, δηλώνουν αγάπη αλλά είναι μέσα στο μίσος», είπε και μίλησε για το συμπόσιο του Πλάτωνα.

Εκεί απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος που του ανέφερε τη θεωρία για το μισό πορτοκάλι όπου το ένα μέρος ψάχνει το άλλο του μισό. «Δεν είναι κοινωνικό θέμα. Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι», πρόσθεσε στη συνέχεια με τον Γιάννη Πουλόπουλο να παρεμβαίνει και να του λέει πως τον προσβάλλει με τα λόγια του.ΠΗΓΗ για εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.