ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Πλήρωσαν 1.200.000 ευρω για να παραιτηθεί ο Τσίπρας και όταν έχασε η Αχτσιόγλου τα πήραν πίσω


Σε μία αποκάλυψη με ιδιαίτερη πολιτική σημασία, προέβη ο διευθυντής του ONE Channel, Ρενάτο Λέκκα, μιλώντας στον εκπομπή Evening Report, αναφορικά με μία διαφημιστική σύμβαση ανάμεσα.. στην εταιρία Eteron και την εφημερίδα «Η Αυγή».Ο κ. Λέκκα, παρουσίασε τη σύμβαση η οποία υπεγράφη στις 29 Ιουνίου του 2023, δηλαδή την ημέρα της παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για μια σύμβαση μεταξύ της ETERON και της «Αυγής», με διαφημιστικό πακέτο κοντά στο 1.200.000€, με μηνιαίες πληρωμές ποσών που κυμαίνονταν από 170.000€ έως και 300.000€. Η πρώτη δόση του ποσού μάλιστα, 171.000€, θα δινόταν στις 30 Ιουνίου.
Μόνο που, αμέσως μετά τη νίκη Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΤΕRON έκανε καταγγελία της σύμβασης, δηλαδή θέλησε να σταματήσει το διαφημιστικό πακέτο προς την κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα,στις 17 Σεπτεμβρίου, στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου στον β΄ γύρο των εκλογών, ήταν όμως φανερό πια πως ο κ. Κασσελάκης πήγαινε προς ολοταχώς για τη νίκη στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που είχε διευθυντική θέση στην εταιρία Eteron είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας της κ. Αχτσιόγλου.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, έγινε καταγγελία της σύμβασης από την Eteron προς την Αυγή.

Όπως τόνισε ο κ. Λέκκα, ο Δημήτρης Μάρης, που είναι χρηματοδότης της ETERON, ήταν στο περιβάλλον της κ. Αχτσιόγλου και δεν έκρυψε ποτέ την πρόθεσή του να την στηρίξει….ΠΗΓΗ
https://twitter.com/i/status/1745008987060191569

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.