ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Νέα στοιχεία για το εξαφανισμένο αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης τους Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών το οποίο τον περασμένο Μάρτιο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγη ώρα αφότου είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Αυστραλίας, το αεροσκάφος είναι πολύ πιθανό την ώρα της εξαφάνισής του να πετούσε πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό με τον αυτόματο πιλότο, όπως μετέδωσε το CNN. 

Nέα περιοχή ερευνών 

Την ίδια ώρα, νέα περιοχή ερευνών για το χαμένο αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Αυστραλίας, μετά από νεότερη ανάλυση των δορυφορικών στοιχείων.

Η νέα έρευνα αφορά σε νοτιότερη περιοχή έκτασης 1.800km (1.100 miles) στα ανοικτά των ακτών της Αυστραλίας όπως ανακοίνωσε ο Αυστραλός πρωθυπουργός Warren Truss.

Εκτεταμένες έρευνες στο βυθό τεράστιας έκτασης έχει πραγματοποιηθεί με βάση ακουστικά σήματα, τα οποία είχαν θεωρηθεί πως προέρχονταν από το «μαύρο κουτί» του αεροσκάφους, αλλά χωρίς να βρεθούν ίχνη του.

Συγγενείς των κινέζων επιβαινόντων συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες στο Πεκίνο για να προσευχηθούν για την ανεύρεση του αεροσκάφους.

Οι περισσότεροι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι και απογοητευμένοι, από την έως τώρα πορεία των ερευνών. Σε σχετική έκθεση 64 σελίδων που διένειμε η αυστραλιανή κυβέρνηση, αναφέρει, πως θα πρέπει να εντοπισθούν οι έρευνες σε νέα περιοχή, βάσει ορισμένων δορυφορικών ενδείξεων.

Η πτήση MH370 έχει εξαφανιστεί από τις 8 Μαρτίου, σε πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο, με 239 επιβαίνοντες σ’ αυτό.

ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.