ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ξεπερνά κάθε όριο η κόντρα μεταξύ Mercedes και Red Bull!

Η διαμάχη μεταξύ Mercedes και Red Bull περνά σε άλλο επίπεδο πλέον, καθώς τα μέλη των ομάδων ανταλλάσσουν βαριές εκφράσεις και προβαίνουν σε κινήσεις που δεν κολακεύουν κανέναν.
Όλα ξεκίνησαν όταν η γερμανική ομάδα ζήτησε να μηδενιστεί η Red Bull και να απαγορευτεί η συμμετοχή τους σε τρεις αγώνες, εξαιτίας της υπέρβασης του ορίου ροής καυσίμου στο μονοθέσιο του Ricciardo, στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στην Αυστραλία. 

Newey και Horner δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα επίσημα
Οι πρωταθλητές είχαν ασκήσει έφεση, η οποία και απορρίφθηκε από τη FIA, ωστόσο στην Mercedes θεώρησαν ότι έπρεπε να τιμωρηθούν πιο σκληρά και όχι απλά να μηδενιστεί ο οδηγός.Η κίνηση των Γερμανών εξόργισε τους ανθρώπους της Red Bull και σαν ένδειξη συμφιλίωσης, ο μη εκτελεστικός πρόεδρος των πρωτοπόρων του φετινού πρωταθλήματος, Niki Lauda, πρόσφερε μια τούρτα σοκολάτας! Αυτό το εξέλαβαν ως ειρωνεία οι Αυστριακοί, με τον Helmut Marko να δηλώνει χαρακτηριστικά: « Επειδή μας έφερε μια τούρτα νομίζει ότι όλα ξεχάστηκαν. Την επόμενη φορά που θα έρθει να φάει μαζί μας, ας φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο». 

Helmut Marko και Niki Lauda
Η πιο βαριά δήλωση, ήρθε λίγο αργότερα, από τη διαδικτυακή στήλη «Red Bull Spy», στην επίσημη σελίδα της ομάδας. «Οι κατεργάρηδες φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν και ζήτησαν την απαγόρευση από τρεις αγώνες. Επίσημα η ομάδα έδειξε ανωτερότητα και δεν θέλησε να τους απαντήσει, αλλά εμείς τους λέμε ότι ξέρουν που μπορούν να βάλουν το τριάκτινο αστέρι!!».ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.