ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Βόρεια Κορέα: Με φλογοβόλο εκτέλεσε υπουργό του ο Κιμ Γιον Ουν.

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης κατηγόρησε τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης ότι ακολουθούσε τις οδηγίες του νεκρού του θείου και τον εκτέλεσε με συνπτικές διαδικασίες

Μια νέα ιστορία φρίκης για τα πεπραγμένα στη ΒόΟ Βορειοκορεάτης ηγέτης κατηγόρησε τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας ρεια Κορέα κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες.
Αυτή τη φορά ο Κιμ Γιον Ουν φέρεται να εκτέλεσε με φλογοβόλο όπλο έναν ανώτερο αξιωματούχο, με την κατηγορία ότι παρέμενε πιστός στον θείο του Βορειοκορεάτη ηγέτη, τον οποίο και είχε κατηγορήσει για προδοσία. Τότε μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως το τέλος που επεφύλαξε ο πανίσχυρος ανιψιός για το θείο ήταν να τον ρίξει ζωντανό σε 120 άγρια σκυλιά που τον κατασπάραξαν.
Ο Κιμ Γιον Ουν κατηγόρησε τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης ότι ακολουθούσε τις οδηγίες του νεκρού του θείου και ήθελε να μετατρέψει το υπουργείο σε παράρτημα που θα εξυπηρετούσε τις δουλειές του. Ακόμα έντεκα ανώτεροι αξιωματούχοι του υπουργείου που θεωρήθηκε ότι ήταν κοντά στον αναπληρωτή υπουργό φυλακίστηκαν ή εκτελέστηκαν, μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η τύχη τους. 

.ΠΗΓΗΠΗΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.