Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Αυτή είναι η πιο ακριβή μοτοσικλέτα του κόσμου! (φωτο).

Μία χρυσή μοτοσικλέτα, αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, αναμένεται να αγγίξει το ρεκόρ της πιο ακριβής μοτοσικλέτας που θα έχει κατασκευαστεί έως σήμερα και της πρώτης που θα κοστίζει επταψήφιο νούμερο.

Η δημιουργία του Δανού Lauge Jensen πωλήθηκε πριν από λίγες ημέρες και πιστεύεται πως είναι η πιο ακριβή μοτοσικλέτα στον κόσμο.
Ο Lauge Jensen κατασκευάζει ο ίδιος της customized μοτοσικλέτες του και την τελευταία του δημιουργία την ονόμασε «Goldfinger».
Η χρυσή μοτοσικλέτα είναι κατασκευασμένη από χρυσό 24 καρατίων, ενώ διαθέτει και 250 μικρά διαμάντια, συνολικά 7 καρατίων, που τη διακοσμούν.
Η σέλα είναι επενδεδυμένη από δέρμα κροκοδείλου και τα 859 μέρη της μοτοσικλέτας είναι επιχρυσωμένα, το καθένα ξεχωριστά, με το χέρι.
Η μοτοσικλέτα παρουσιάστηκε στο κοινό σε ειδικά σόου στο Μονακό και στο Ντουμπάι, πριν κάποιος ιδιώτης την κάνει δική του, έναντι 850.000 δολαρίων
Ο Uffe Lauge Jensen, ιδρυτής και αρχιμηχανικός της εταιρείας αρνήθηκε να σχολιάσει ποιος είναι ο αγοραστής ή από ποια χώρα προέρχεται. Προσέθεσε όμως ότι υπήρξαν αρκετοί αγοραστές για την Goldfinger, παρόλο την υψηλή τιμή της.
ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.