Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Στην αγκαλιά του Σαμαρά η κυρία της διαφημιστικής που εκβίαζε ο Tομπούλογλου…

 

Στην αγκαλιά του Σαμαρά η κυρία της διαφημιστικής που εκβίαζε ο Tομπούλογλου… Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς στην κόλαση των μνημονίων…
ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Ακολουθεί ένα συναρπαστικό πολιτικό θρίλερ.

Κρατήστε τα μικρά παιδιά μακριά από τους υπολογιστές και απολαύστε την συνέχεια.
Θυμάσθε για πόσες μέρες μας είχαν πρήξει με την διαφημιστική την οποία εκβίαζε ο Τομπούλογλου και στην οποία ενεπλάκη ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εραζομένων της Alpha Bank, o κ. Γκιάτης;
Είχε ο κ. Γκιάτης κάποια σχέση με την εν λόγω διαφημιστική;
Είχε η εν λόγω διαφημιστική κάποια σχέση με την Alpha Bank;
Πάμε παρακάτω. Ποιος δηλώνει- σε συνέντευξή του- ότι ίδρυσε την συγκεκριμένη διαφημιστική;
Απάντηση: H πολιτευτής της ΝΔ Δέσποινα Μπακάλη, που βλέπετε στη φωτογραφία στην αγκαλιά του Αντώνη Σαμαρά.
Το δηλώνει η ίδια σε συνένετυξή της στο press.gr. H ίδια ήταν υποψήφια βουλευτής Β΄ Αθηνών με την ΝΔ.
Αλήθεια, ποιες άλλες δουλειές του ευρύτερου δημοσίου τομέα, έχει πάρει…
η συγκεκριμένη διαφημιστική;
Πάντως ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι δουλειά είχε ο Γκιάτης στην συγκεκριμένη υπόθεση κι αν βοηθούσε την κ. Μπακάλη και σε άλλες δουλειές της διαφημιστικής της εταιρείας.
…μιλά στον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη,
αποκλειστικά για το PRESS-GR


Γεννήθηκα στην Αθήνα, το 1973.
Τελείωσα το 2ο Δημοτικό σχολείο Παπάγου και στη συνέχεια, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Pierce College, από το οποίο αποφοίτησα το 1990.
Σπούδασα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από το 1990–1994, στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ. Συνέχισα τις σπουδές μου στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, όπου ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου το 1996 στο τομέα της Ευρωπαϊκής Διοίκησης. Στη διπλωματική μου εργασία ασχολήθηκα με τους «Μηχανισμούς Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση».Εργάστηκα στην Alpha Bank από το 1996 έως το 2009.
Βασικό μου αντικείμενο οι Δημόσιες Σχέσεις, η Εξυπηρέτηση των πελατών και … τα παράπονα τους (!)
Το 2009 αποφάσισα να ακολουθήσω τον δικό μου δρόμο στον τομέα της επικοινωνίας. Μεγάλο βήμα που ευτυχώς δε το μετάνιωσα. Πρώτος και αγαπημένος πελάτης, μέχρι και σήμερα, ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank. (Πρόεδρος ο νεοδημοκράτης Γκιάτης που εμφανίζεται στο video να δίνει τα λεφτά στον νεοδημοκράτη Τομπούλογλου)
Το 2010, μαζί με δύο πολύ καλούς συνεργάτες, δημιουργήσαμε την 3Sixty.com, (η εταιρεία που πήρε του δουλειά αφήνοντας εκτός την εταιρεία της συζύγου του Στουρνάρα την οποία πήγαν να εμπλέξουν) που ειδικεύεται στην στρατηγική επικοινωνία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Κάθε αρχή και δύσκολη.. Κάνουμε όμως αυτό που μας αρέσει και το κάνουμε καλά!
Το 2001 πήρα τη μεγάλη απόφαση και παντρεύτηκα τον Αγη Τάτση.
Ποιος είναι ο Άγης Τάτσης; Ο σύζυγος της κυρίας; Το απολαυστικό θρίλερ συνεχίζεται.
Ο σύζυγος είναι βαμμένος πασόκος (μιλάμε για το απόλυτο ζεύγος, το όνειρο του κάθε νεοέλληνα, ο ένας χωμένος βαθιά στο ΠΑΣΟΚ και η άλλη χωμάνη βαθιά στη ΝΔ) και είναι ο άνθρωπος που έκανε μήνυση στον Πάγκαλο!
Δικηγόρος, επί σειρά ετών συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και λάτρης του Ανδρέα Παπανδρέου είναι ο Αγαμέμνων Τάτσης που υπέβαλλε μήνυση κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου μετά τις δηλώσεις του για τις φερόμενες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ σε βάρος της Αμερικανικής Πρεσβείας.
Οπως φαίνεται και από το προφίλ που διατηρεί στο facebook, ο κ. Τάτσης έχει σπουδάσει στη Νομική και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι παντρεμένος και με καταγωγή από τα Γιάννενα, (όπου και η έδρα της εταιρείας που πήρε τη δουλειά) ενώ φαίνεται να είναι και ένθερμος υποστηρικτής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, αλλά και του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ μάλιστα όπως αναφέρει και στο προσωπικό του site είχε αρκετές θέσεις στα συνδικαλιστικά όργανα της ΠΑΣΠ, αλλά και στο ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου».
Συγκεκριμένα ο κ. Τάτσης έχει διατελέσει:
Νομικός σύμβουλος του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου (άμισθος)
Γραμματέας ΠΑΣΠ Οικονομικού Νομικής
Γραμματέας Τ.Ο Ν. ΠΑΣΟΚ Χολαργού – Παπάγου
Μέλος Γραφείου Σπουδάζουσας ΑΕΙ Αθήνας.
Μέλος Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Μέλος Εκτελεστικού Γραφείου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Νεολαίας ΠΑΣΟΚ)
Συνεχίζουμε με την συνέντευξη της κας Μπακάλη>

Μαζί βλέπουμε καθημερινά τη χαρά της ζωής στα χαμόγελα της Θεοδώρας και της Ειρήνης, που μεγαλώνουν στην “δικιά” μου γειτονιά, στον Παπάγο.
Από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου, ήταν η απώλεια του αγαπημένου μου πατέρα, Κώστα Μπακάλη, το 2006. ‘Εφυγε νωρίς…
Μου αρέσει η πολιτική, με την οποία ασχολήθηκα πολύ έντονα από τα φοιτητικά μου χρόνια. Από τις μεγαλύτερες χαρές μου η Ίδρυση του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας και η συμμετοχή μου στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το 2012 τοποθετήθηκα άμισθη Σύμβουλος Επικοινωνίας για τα Νέα Μέσα του Γ.Τ. της Νέας Δημοκρατίας. Για εμένα η πολιτική δεν εξαντλείται σε αυτό που λέμε “υψηλή” πολιτική. Για εμένα πολιτική είναι το σύνολο των ενεργειών που βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη σε όλα τα επίπεδα.
Αγαπάω, επίσης, το Twitter και το καλό φαγητό. Τρελαίνομαι για «ατελείωτους» καφέδες, που συνοδεύονται από εξίσου «ατελείωτες» συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων.
Δηλώνω “εξαρτημένη” από το Google και το I-phone μου & … τον Αντώνη Ρέμο.(!!!)
Γιατί θέτεις υποψηφιότητα;

Η προσπάθεια για την ανασύνταξη της Πατρίδας είναι χρέος και ευθύνη όλων μας. Είτε με τη συμμετοχή μας είτε με την επιλογή μας. Ο στόχος είναι κοινός :Να χτίσουμε την Ελλάδα μας από την αρχή.
Σε αυτές τις, πιο δύσκολες κατά τη γνώμη μου, εκλογές επέλεξα τη συμμετοχή. Ως νέος άνθρωπος δε μπορώ να παρακολουθώ αμέτοχη, όλα αυτά που μας θυμώνουν , όλα αυτά που μας αγανακτούν . Το οφείλω στον εαυτό μου, το οφείλω στα παιδιά μου να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στο να κτίσουμε από την αρχή το αύριο που μας αξίζει.
Ποιό το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαϊου;
Στις επικείμενες εκλογές επιλέγουμε παραπάνω από κόμμα, επιλέγουμε παραπάνω και από ιδεολογία. Στις επικείμενες εκλογές επιλεγούμε τι Ελλάδα θέλουμε. Θέλουμε την Ελλάδα της μιζέριας, του πελατειακού κράτους, του «εύκολου» , της μίζας , της αναξιοκρατίας ή θέλουμε την Ελλάδα της περηφάνιας, του σεβασμού , της δημιουργίας;
Ποιά θεωρείς τη μεγαλύτερη επιτυχία σου;
Την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.
Ιεράρχησε τα σημαντικότερα προβλήματα της περιφέρειάς σου
- ανεργία
- κρίση θεσμών & αξιών
- γραφειοκρατία
-έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής
- έλλειψη στρατηγικής πολιτικής για τη νεολαία
Ενώ οι πολίτες φέρονται (σύμφωνα με τα αποτελέσματα όλων των δημοσκοπήσεων) να είναι υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας, ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει ότι δεν θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και θα ξαναοδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, σε πιθανή περίπτωση μη αυτοδύναμης κυβέρνησης. Συμφωνείς με τη στάση του κ. Σαμαρά;
Ο στόχος του Αντώνη Σαμαρά δεν είναι να ξαναοδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Στόχος του είναι να υπάρχει μία σταθερή κυβέρνηση, ανάγκη με την οποία συμφωνώ.
Παράλληλα, για να μπορέσει να λειτουργήσει μία κυβέρνηση συνεργασίας πρέπει κατ’ αρχήν να υπάρχει κράτος (ως δομή). Στην περίπτωση της Ελλάδας δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει σύστημα, δεν υπάρχει δομή. Πέρα από αυτό, η συγκυβέρνηση απαιτεί προγραμματική σύγκλιση, όχι μόνο στο στόχο αλλά και στα μέσα που θα επιλεχθούν για την επίτευξη του.
Ποιό είναι το μότο σoυ;
“googlαρε το» με την έννοια του «ψάξτο»
Πώς φαντάζεσαι την 7η Μαϊου;

Δύσκολή μεν, ελπιδοφόρα δε. Η Ελλάδα, με πολύ δουλειά, μπορεί να τα καταφέρει.
Άνεργος-Δυσαρεστημένος (από την πολιτική που άσκησε και η ΝΔ)-Αγανακτισμένος-Aναποφάσιστος-Aπολυμένος-Φοβισμένος πολίτης μπρος σε ένα αβέβαιο μέλλον-Απέχων ενσυνείδητα από την εκλογική διαδικασία. Διαφορετικές περιπτώσεις, που συναθροίζουν όμως μια πλειοψηφία με κοινά χαρακτηριστικά και προμηνύουν (τουλάχιστον δημοσκοπικά) μια εκλογική συμπεριφορά καταψήφισης των δύο μεγάλων κομμάτων. Πώς τους πείθεις ν᾽αλλάξουν γνώμη;
Με πολύ προσωπική συζήτηση. Αυτές οι εκλογές είναι εκλογές θέσης και όχι άρνησης. Λογικής και όχι συναισθήματος. Λάθη έχουν γίνει και από πλευράς Νέας Δημοκρατίας , κυρίως για όσα πράγματα δεν έγιναν. Πλην όμως σήμερα πρέπει να επιλέξουμε ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο σχέδιο και όχι λαϊκιστικές κορώνες . Δεν επιλέγουμε μόνο κόμμα. Επιλέγουμε την Ελλάδα που θέλουμε να αφήσουμε στα παιδιά μας.
Ποιό το πολιτικό σου πρότυπο;
Δε θα μπορούσα να περιοριστώ στην αναφορά ενός προτύπου. Σε πολλούς πολιτικούς (έλληνες & ξένους) αναγνωρίζω στοιχεία της προσωπικότητας τους που θα «ζήλευα» . Ο καθένας όμως κρίνεται με βάση την συγκεκριμένη ιστορική & κοινωνική ανάγκη. Το ήθος, η διορατικότητα και η φιλοπατρία είναι στοιχεία που θεωρώ ιδιαιτέρως σημαντικά.
Υπάρχει μια εικόνα από αυτή τη πρώτη σου προεκλογική εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσεις;
Πολλές. Βιώνω μια ξεχωριστή εμπειρία, που τολμώ να πω ότι «καθορίζει» . Δε θα ξεχάσω την επαφή με ηλικιωμένη κυρία που έχει μείνει χωρίς σύνταξη, όχι λογω μνημονίου… αλλά γιατί αρνείται να συμπληρώσει το ΑΜΚΑ του «διαβόλου» … Η κυρία πεινάει…
Σημείωση “Κουρδιστού Πορτοκαλιού”> Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς στην κόλαση των μνημονίων…

Από το kourdistoportocali

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.