ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπό... πτώχευση

 

Τα δύο ιστορικά  κόμματα εξουσίας που υπόσχονται - και προσπαθούν - να σώσουν την  την Ελλάδα από την χρεοκοπία, δεν μπορούν να σώσουν ούτε τον... εαυτό τους,  επισημαίνει η κορυφαία γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, σε καυστικό δημοσίευμα για τα οικονομικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Το θέμα αναπαράγεται με πολλές λεπτομέρειες στο οικονομικό site Onlίne Money του περιοδικού Focus.

Οπως αναφέρεται στην ανταπόκριση από την Αθηνα,  η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά, μόνο "ενάρετο πρότυπο" δεν μπορούν να αποτελέσουν στη μάχη για την δημοσιονομική εξυγίανση: Χρωστούν τεράστια ποσά σε πρώην κρατικές τράπεζες, ενώ τα έσοδα τους και οι κρατικές επιχορηγήσεις που παίρνουν, δεν φτάνουν  ούτε για να πληρωθούν οι... τόκοι των δανείων.

 Ετσι, οι υπάλληλοι των γραφείων του ΠΑΣΟΚ είναι απλήρωτοι επί μήνες και ετοιμάζονται να... απεργήσουν, ενώ η ΝΔ  έχει βάλει τεράστιο "φέσι" στους ιδιοκτήτες  των κεντρικών γραφείων τους,  καθώς έχει αφήσει απλήρωτα ενοίκια 20(!) μηνών.

Στον τίτλο του δημοσιεύματος της Handelsblatt τονίζεται ότι "η ΝΔ, το συντηρητικό κόμμα του Ελληνα πρωθυπουργού και το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ είναι στα πρόθυρα πτώχευσης".

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.