Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Οι Megaλέμποροι..Δείτε τι μισθούς παίρνουν οι μνημονιακοί δημοσιογράφοι του Mega.Διαβάζω στο Unfollow που κυκλοφορεί πως «τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ».


Το Unfollow επισημαίνει πως «Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιµαζόµαστε να αναχρηµατοδοτήσουµε τη στιγµή που η λιτότητα µας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν να χορηγούν δάνεια στο MEGA». Με τέτοια συμβόλαια, δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση το πόσο υστερικά στήριξαν το Μνημόνιο οι τηλεδημοσιογράφοι του Mega, πόσο λυσσαλέα επιτίθενται σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, και πόσο πολύ επιθυμούν να πάνε οι μισθοί (των υπόλοιπων πολιτών) στα 200 ευρώ.

 Και φυσικά, τα συμβόλαιά τους ήταν ακόμα μεγαλύτερα, όταν στήριζαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία. Βέβαια, εγώ εξακολουθώ να έχω μια απορία. Ο καλός αριστερός δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας μου είχε γράψει πέρσι «πώς γίνεται, μετά από 35 χρόνια εργασίας, κάποια από αυτά καλοπληρωμένης, να έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό ίσα-ίσα το ισόποσο των τριών επόμενων δόσεων του στεγαστικού μας δανείου, ούτε μια μετοχή, ούτε έναν off shore λογαριασμό».

 Έλα ντε, πώς γίνεται; Πες μας επιτέλους.
Μήπως τα μοιράζεις στους φτωχούς;
 (Συνεχίστε να τους κοιτάτε, είναι ωραίοι. Και η παρουσία τους ακόμα στα κανάλια -όπως και η ύπαρξη των χρεοκοπημένων καναλιών των νταβατζήδων που συνεχίζουν να νέμονται τις δημόσιες συχνότητες χωρίς καν άδεια- αποδεικνύουν πως οι Έλληνες είναι για τα μπάζα.)

pitsirikos.net

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. δεν ειναι οι ελληνες για τα μπαζα , αυτα τα λαμογια ειναι που τα ταιζουν με χρυσα κουταλια ο καθε εκαστοτε προβυπουργος και κομματα για να φτιαχνουν ενα αριστο προφιλ . οι ελληνες απλα ειναι βλακες και εγω μαζι . απορώ ολοι χαλαρωτικά περνουμε σε αυτη την χωρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΛΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΟΣ ΕΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΑΤΟΣΙΡΙΑΛ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.