Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Focus: Σε διακοπές διαρκείας ο ΓΑΠ, την ώρα που ζητούσε δανεικά


Η κριτική στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, είναι μερικές φορές ανελέητη, ιδίως, όταν έχει να κάνει, με την αμετροέπεια, που ο ίδιος επιδεικνύει, στον τρόπο ζωής του, την ώρα, η χώρα του εξακολουθεί να κινδυνεύει με χρεοκοπία.

Χθεσινό και τελευταίο παράδειγμα το γερμανικό Focus, το οποίο σε ευρύ διαδικτυακό άρθρο, κάνει λόγο για τη συνεχιζόμενη σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων στην Ελλάδα, την αντίθεση, ανάμεσα στους πολλούς που συνθλίβονται από τα μέτρα, και τους λίγους –ή όχι και λίγους- που συνεχίζουν να προκαλούν με τον τρόπο ζωής τους το κοινό αίσθημα.

Τι ποιό τρανό παράδειγμα, από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας;

Το περιοδικό κάνει …focus στον τρόπο διαβίωσης του ΓΑΠ, σημειώνοντας, ότι ενώ η χώρα βρίσκεται σε μεγάλη κρίση, εκείνος συνεχίζει να κάνει πολυτελείς διακοπές. Και ταξίδια. Πολλά ταξίδια.

Σημειώνει μάλιστα με έμφαση, ότι πέρυσι τέτοια εποχή, την ώρα που ως πρωθυπουργός ζητούσε οικονομικές ενισχύσεις για τη χώρα του, ο ίδιος έκανε σαράντα ημέρες διακοπές, ενώ και φέτος που έχει παραιτηθεί έκανε «περιοδεία σχεδόν 45 ημερών σε πολυτελή ξενοδοχεία των ελληνικών νησιών».

«Η μεγαλύτερη έκπληξη (προφανώς για τους Γερμανούς του Focus, γιατί σε μας εδώ δεν έκανε καμιά εντύπωση) ήταν όταν την περασμένη εβδομάδα υπέβαλε στο ελληνικό Κοινοβούλιο αίτηση χορήγησης άδειας για να μεταβεί στο Κέιπ Τάουν …προκαλώντας γέλια αφού είναι γνωστό σε όλους, ότι έτσι κι αλλιώς, ο Παπανδρέου λείπει συνεχώς.

 antinews.gr

Σχόλιο από το kostasxan.blogspot.gr
Πώς γίνεται να βλέπουν όλοι τι έκανε στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου και η Ελληνική Βουλή να μην βλέπει, να μην ακούει και να μην ξέρει τίποτε; Σε ένα κράτος που σέβεται τον εαυτό του, σε μία Βουλή που λειτουργεί υπό το πρίσμα της νομιμότητας και της προστασίας των εθνικών συμφερόντων, ο Γιώργος Παπανδρέου θα είχε ήδη προφυλακιστεί. Στην Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά, συνεχίζει άνετος και ελεύθερος τις διακοπές του, ενώ πληρώνεται και σαν βουλευτής!!! Ελλάς το μεγαλείο σου...

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. αν μηλησει ο ΓΑΠ θα παρει πολους η μπαλα , και απο τα δυο πρωην μεγαλα κομματα . γιατι με το ακη τι συμβαινει ? μια απο τα ιδια . απ'οπου και να το πιασεις εκει θα λερωθεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.