Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ Η PRAVDA ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

- ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
- ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ 
- ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ

Το αρχικό άρθρο, στο μυστικό σημείο τώρα που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πράβδα, τόνιζε πως το 2012 θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και αναγέννησης! 

 First, the economic enslavement, placed upon it by the EU, even as the EU pours in Islamic settlers will spark bigger and uglier confrontations with a government and elite ever more powerless and inept. 

Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οι ισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις, με την Κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη!

Further, the Israeli-Hezbullah/Turkish war which will bring in the Cypriots and thus Greece, will work to at least momentarily unify Greece. 


Ακόμη, ο πόλεμος του Ισραήλ με Χεζμπολάχ-Τουρκία, που θα μεταφερθεί στην Κύπρο θα δώσει στην Ελλάδα την ευκαιρία να αποκαταστήσει έστω και προσωρινά την ενότητά της.
 
Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και μάταιης ανοησίας! 

 
Το γεγονός ότι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, καθώς και μη-Τούρκοι Μουσουλμάνοι (εν. λαθρομετανάστες) θα αναμιχθούν δρώντας εναντίον της Ελλάδος, θα δώσει στη χώρα κάθε λόγο για να απαλλαγεί από αυτές τις εθνικές απειλές! 


 
With the collapse of the Turkish war effort, the Greek General Staff, backed by the Church and with economic assurances from Russia, will seize power. 


Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας (θα δούμε παρακάτω τι θα συμβεί στην Τουρκία), το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, υποστηριζόμενο από την Εκκλησία και με οικονομικές εγγυήσεις από τη Ρωσία, θα καταλάβει την εξουσία!

The EUrocarts will be out raged and will attempt a quick over throw of the General Staff, through a colour revolution, lead by anarchists and Muslims.
 
Η Ευρώπη θα εξοργιστεί και θα επιχειρήσει με μια γρήγορη κίνηση να ρίξει το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, μέσα από μια «έγχρωμη επανάσταση», με επικεφαλής τους αναρχικούς και τους Μουσουλμάνους! (μια πρόβα έγινε ήδη στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008)

 
When this fails spectacularly, Greece will declare out of the Eurozone and will hold strained relations inside the EU at best. 


Όταν αυτή η προσπάθεια αποτύχει θεαματικά, η Ελλάδα θα κηρυχτεί εκτός Ευρωζώνης και θα έχει τεταμένες σχέσεις στο εσωτερικό της ΕΕ, στην καλύτερη περίπτωση!

 It will also oust the majority of Muslims who refuse to convert to Orthodox Christianity, sending them in drover to a wrecked Turkey. 
 
Η Ελλάδα θα διευρύνει περαιτέρω τον στρατό της και θα εργαστεί από κοινού με τη Ρωσία, αποτελώντας έτσι και μια χερσαία γέφυρα της με τη Σερβία, η οποία θα συσφίξει τη συμμαχία της με τη Ρωσία.

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

 
Η Russia, due to the Turkish involvement and that of the Greeks and Kurds, will come out as the main Israeli ally, coming firstly out against the Turks and then being drawn in against the rest of the Islamics.


 Ρωσία, γράφει πάντα το ρωσικό άρθρο, λόγω της Τουρκικής εμπλοκής, καθώς και των Ελλήνων και των Κούρδων, θα βγει ως ο κύριος σύμμαχος του Ισραήλ, εναντίον των Τούρκων αρχικά και στη συνέχεια κατά των υπολοίπων Ισλαμιστών! Έτσι βέβαια η Ρωσία θα χάσει τη μεγάλη επιρροή της στους Άραβες ισλαμιστές, αλλά θα κερδίσει πάρα πολύ σε Ορθοδόξους Χριστιανούς και άλλες χριστιανικές ομάδες, καθώς και τους Εβραίους! (πρόκειται για προαναγγελία θεαματικής στροφής της πάγιας ρωσικής εξωτερικής πολιτικής)

ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Η Ρωσία λοιπόν το 2012 θα συμμετέχει σε μια αρχικά πολιτική και στη συνέχεια σε μια σύντομη στρατιωτική αντιπαράθεση στη Μαύρη Θάλασσα με τους Τούρκους!


Though a NATO ally, NATO will not step in, as two other NATO allies (Greece and Bulgaria) will also be participating.
 
Αν και η Τουρκία είναι χώρα-σύμμαχος του ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ δεν θα κάνει βήμα, αφού δύο άλλες χώρες-σύμμαχοι του ΝΑΤΟ (Ελλάδα και Βουλγαρία) θα συμμετέχουν (εν. στον πόλεμο)! 

 
(Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Ρωσία θα περιμένει την εμπλοκή της Ελλάδας - Βουλγαρίας με την Τουρκία για να παρέμβει, ώστε να είναι εξασφαλισμένη η μη Νατοϊκή παρέμβαση, αφού σύμφωνα με άρθρο της «συμμαχίας» αν μια νατοϊκή χώρα δεχθεί επίθεση από τρίτη χώρα, τότε όλο το ΝΑΤΟ δέχεται επίθεση και οφείλει να τη συνδράμει. Εάν όμως εμπλέκεται Νατοϊκή με Νατοϊκή χώρα, το ΝΑΤΟ μόνο συμβουλές μπορεί να δίνει. Αυτό είναι το κομβικό σημείο της Ρωσικής Εμπλοκής κατά της Τουρκίας… Αλλά και από την άλλη, στο κάτω θέρετρο του Πολέμου, εάν η Ρωσία προστρέξει σε βοήθεια του Ισραήλ, ποιο ΝΑΤΟ θα κινηθεί, όταν ΝΑΤΟ σημαίνει ΗΠΑ και ΗΠΑ σημαίνει Ισραήλ; 

 
Σημειώνουμε πως στο μικρό Ισραήλ ζουν χιλιάδες Εβραίοι που μετοίκησαν από τη Ρωσία και αποτελούν πλέον γέφυρα μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και αυθεντικοί Ρώσοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί των Αγίων Τόπων. Και για τις δύο πληθυσμιακές ομάδες, έχει δικαίωμα ενδιαφέροντος και «προστασίας» η Ρωσία από κάθε τρίτη (ισλαμική) απειλή… Αυτό «μεταφράζεται» σε «δικαίωμα στρατιωτικής αρωγής ή επέμβασης»…)

 
Russian participation will primarily be in the form of Navel and Air assets and some raids by marines, on Turkish coastal regions. 


Η ρωσική εμπλοκή θα γίνει κυρίως με τη μορφή Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορικών Δυνάμεων, αλλά και επιδρομές Πεζοναυτών στις τουρκικές παράκτιες περιοχές, προαναγγέλλει ρητά το ρωσικό άρθρο!
 
The aftermath will be a stronger Russian presence in the Balkans, particularly with Greece and Serbia firmly in the Russian sphere and Bulgaria sliding in the same direction. 

 
Το αποτέλεσμα θα είναι μια ισχυρότερη ρωσική παρουσία στα Βαλκάνια, ιδιαίτερα με την Ελλάδα και τη Σερβία σταθερά στη ρωσική σφαίρα και τη Βουλγαρία να ολισθαίνει προς την ίδια κατεύθυνση, καταλήγει. 


ΠΗΓΗ

13 σχόλια:

 1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ Α!!! ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΔΡΑΚΟΥΣ.
  ΑΥΤΗ Η PRABDA ΟΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΡΑΦΕΙ... ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ........ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,
  ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΟΤΕΣ ΒΟΚΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
  ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΡΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ,ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλα ολα αυτα αλλα δεν ειμαστε.....συνελληνες...ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ

   Διαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!
   ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
   ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΥΜΕΝΟΙ. ΜΗΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΥ ΑΛΟΥ ΛΥΣΗ.

   Διαγραφή
  3. Aκριβως !Ετσι ειναι!Παντα σε ολους τους κρισιμους πολεμους ,οι Ελληνες πολεμησαν μονοι !Οι "συμμαχοι"περιμεναν ποιος θα νικησει να παρουν το μερος του!Αν οι Ρωσσοι βοηθησουν θα ειναι γιατι θα εχουμε κοινα συμφεροντα!Αλλα το φιδι απο την τρυπα θα το βγαλουμε μονοι μας!Οπως με επιτυχια το βγαλανε οι προγονοι μας στον Μαραθωνα,στις Θερμοπυλες,και στα Δερβενακια!!--Λεωνιδας--

   Διαγραφή
  4. ΜΩΡΕ ΟΥΤΕ ΒΟΚΤΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΙΣΤΑ. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΓΑΜΩ.

   Διαγραφή
 2. Κανένας Ελληνόφιλος !!!!
  Φτάνει με τους Ρωσσόφιλους-Αγγλόφιλους-Γαλλόφιλους κτλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ρε μην αγχωνεστε. 400 χρονια δεν αφανισαν τον Ελληνισμο, θα αφανηστει τωρα απο ενα ματσο προδοτες-χαρτογιακαδες? Η ΕΛΛΑΣ θα επιβιωσει και απο αυτο και ολοι παλι θα μεινουν με ανοιχτο το στομα και θα μας κοιταζουν με δεος.Οι προδοτες θα πληρωσουν. Αν ξυπνησεις μονομιας θα ρθει αναποδα ο ντουνιας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ολα θα πανε καλα...ΟΛΑ....θα δειτε...δεν γινεται να χαθει η Ελλαδα...η Αρχη το Κεντρο και Τελος ειμαστε εμεις...αν χαθουμε..θα χαθει και η Γη...Ελληνεςς..αποφευγαμε το χρονο..οσπου μας εφτασε...ξεχασαμε τι ειμαστε...που ανηκουμε..καιρος να σηκωσουμε το κεφαλι ψηλα...κ ας ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κανουμε...οι απογονοι μας...να ζησουν ειρινικα...για ενα καλυτερο αυριο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
  ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ
  ΠΩ ...ΑΠΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΝΟΣ GAY...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ
  ΑΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΟ
  ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜ...ΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ <>.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. εστω το 1% να ειναι αληθινο ανυπομονω να κοψω μουσουλμανικα λαρυγγια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ .
  ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΛΑΒΟΚΑΝΑΛΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟ ΗΘΟΠΟΙΟ
  ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΠΟΥ....ΝΕΣ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ......ΝΕΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ σουλειμαν ο μεγαλομαλ.....κας
  ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡ....ΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ 300 Η ΤΡΟΙΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΘΑΔΙΚΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΓΩ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜ......ΝΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ειμαστε ανικανοι να διωξουμε τουσ ανικανουσ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.