Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

EKTAKTO - Στο Άγιον Όρος για τον εορτασμό της κοίμησης της Παναγίας, βρίσκεται ο ηγέτης της Ρωσίας B. ΠΟΥΤΙΝ
 ...ακούσατε τίποτα από τα ΜΜΕ του Σουλειμάν και της Εζέλ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΖΕΛ;

Στο Άγιον Όρος για τον εορτασμό της κοίμησης της Παναγίας, βρίσκεται ο ηγέτης της Ρωσίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρόεδρος Πούτιν θα εορτάσει τον Αγιορείτικο Δεκαπενταύγουστο στην ΙΜ Ιβήρων, δείχνοντας για άλλη μία φορά την δύναμη της Ορθοδοξίας αλλά και την βαθιά του πίστη.
Την δύναμη της Ορθοδοξίας που κάποιοι φρόντισαν να απεμπολήσουν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολιτικούς τους προϊσταμένους. Ένα πραγματικό όπλο που βρίσκεται στα χέρια του Ελληνισμού, αλλά οι πολιτικοί του ταγοί κάνουν ότι μπορούν για να απαξιώσουν. Στις 28 Aυγούστου για όσους δεν γνωρίζουν, γιορτάζεται η Κοίμηση της Παναγιάς στο Περιβόλι Της, στον άγιο τάφο Της στα Ιεροσόλυμα, στη Ρωσία, τη Σερβία και όπου στον κόσμο ακολουθείται το ιουλιανό εορτολόγιο.

Εννοείται ότι η επίσκεψη γίνεται με άκρα μυστικότητα, αφού τα μέτρα προστασίας είναι δρακόντια. Μην λησμονούμε και την περίπτωση του Σινούκ, για όσους επιμένουν να θυμούνται.

Πριν από λίγο καιρό, ο πρόεδρος Πούτιν είχε επισκεφθεί και την Αρχαία Ολυμπία, είδηση που “διαψεύσθηκε” από δαιμόνιους ρεπόρτερς, οι οποίοι όμως δεν φρόντισαν να αναρωτηθούν που πήγε το δεύτερο ελικόπτερο που απογειώθηκε από την θαλαμηγό του Ρώσου μεγιστάνα… λεπτομέρειες.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.