ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Aποδίδει το εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα

5,1 δισ. ευρώ κάτω σε 1 χρόνο!

Αρχίζει και ... αποδίδει οδυνηρά για τους Γερμανούς το εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα που έχουν κηρύξει οργανώσεις και φορείς: Μείωση της τάξεως του 13%, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ, εμφάνισαν οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ. 

Η μικρότερη ζήτηση αφορά στα οχήματα και τις μηχανές και βεβαίως απεικονίζει «την επώδυνη διαδικασία προσαρμογής στην Ελλάδα... κια το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Ελλήνων κατά της Γερμανίας», δήλωσε ο Φ.Τράιερ στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

 Όπως σημειώνει η εφημερίδα, τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν πως οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα έχουν επιστρέψει στα επίπεδα του 2002 και έπεται συνέχεια, καθώς εντείνεται το αρνητικό κλίμα μεταξύ των καταναλωτών για τα γερμανικά προϊόντα. Στην Ελλάδα το ρεύμα άρνησης αγοράς γερμανικών προϊόντων εντείνεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα από τις πωλήσεις τροφίμων στα σούπερ - μάρκετ, μέχρι τα γερμανικά αυτοκίνητα που πλέον έχουν καταρρακωθεί οι πωλήσεις τους... 

Για το 2012 υπολογίζεται ότι οι μειώσεις των γερμανικών εξαγωγών θα ξεπεράσουν το 17% και το συνολικό ποσό τα 17 δισ. ευρώ. «Κομμένα πια τα δανεικά» λένε οι Γερμανοί, «κομμένα πια και τα γερμανικά προϊόντα» λένε οι καταναλωτές, όπου το σύνθημα είναι «Και το τελευταίο ευρώ οπουδήποτε αλλού εκτός από γερμανικά προϊόντα»

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ετσι !!!!!!!!! ήδη και εγω δεν περνω τιποτα που να ειναι γερμανικο . ακομα και στα γερμανικα σουπερ μαρκετ εδω ελλαδα , αν πατε να δειτε , ο κοσμος ψωνιζει μονο ελληνικα . και γιατι οχι θα μου πεις . το πρωτο και το βασικοτερο ειναι η ποιοτητα των ελληνικων που ειναι ταξεις ποιο ανωτερα , και ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΝΤΙΡΙΤΙΚΑ . η εστω εχουν αμελητέα απ'οτι τα εισαγωγης . στο χωριο μου ξερετε τι λενε ? το φτηνο το τρωνε και οι κοτες , κοινος για να ριχνει καποιος την τιμη του προϊόντος, απο καπου βγαζει και απο που αλλου ? απο την ποιοτητα . αν δεν τα ειχανε φωρτομενα με χημικα τα προϊόντα τους δεν θα περνάγανε καν στην ελληνικη αγορα γιατι θα ηταν αηδία, δεν θα τρωγονταν . γι'αυτο καλυτερα παρτε τουλαχιστον για τα παιδια σας προϊόντα ποιοτικα μιας και οτι τρωνε μενουν μεσα τους . και κατι σημαντικό , οτι κουτι με γαλα αναγραφει πανω οτι ειναι με ξενο γαλα , μην το ακουμπατε καθολου . ακουτε εμενα που σας λεω .τον ελληνα οτι και να γινει , δεν τον παιρνει να κανει νοθια γαλακτος στην χωρα του , αντε το πολυ πολυ να το νερωσει λιγο , οχι ομως να ριξει μεσα υποκαταστατο χημικο . αν γνωριζατε με τι τρεφουν τα αμοιρα ζωα εξω, για να εχουν αποδοση ,θα φρικαρατε .απο που ειρθαν οι αρωστιες των τρελων αγγελαδων κ.λ.π νομιζετε ..... ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ? προσοχη στις αγορες σας των τροφιμων ιδικα , ειναι η βαση για την ζωη μας , εμας και των παιδιων μας . ψωνιζουμε ελληνικα , γιατι ειμαστε ο μονος λαος στον κοσμο που τουλαχιστον σε οτι ΘΕΛΟΥΜΕ και κανουμε ,το κανουμε ποιοτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.