Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Η Αθήνα έχει λεφτά για gay «πανηγύρια»...


Όλα κι όλα! Όταν πρόκειται για τέτοια πράγματα, πάντα υπάρχουν χρήματα. Ο λόγος για το πανηγυράκι των ομοφυλόφιλων, γνωστό ως «gay pride», σε μια πόλη που κάθε μέρα βουλιάζει όλο και πιο πολύ στον (δήθεν κοσμοπολίτικο) πολυπολιτισμικό και ελευθεριακό βούρκο, δίνοντας μια εικόνα παρακμής και συνάμα απόγνωσης...
Ξεκινά σήμερα αυτό το πράγμα. Όλα υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών.

Φέτος λοιπόν πραγματοποιείται το 8ο Athens Pride, το οποίο λόγω εκλογών, γεγονότων και μιας κρίσης που καλπάζει, δεν πήρε το δημοσιότητα που θα ήθελαν οι οργανωτές τους. Διαβάστε: «Για την υποστήριξη των στόχων του το Athens Pride εγκαινιάζει και κατοχυρώνει από φέτος το Pride Week, το οποίο και σκοπεύει να διοργανώνει κάθε έτος. Το Pride Week θα περιλαμβάνει προ-φεστιβαλικές εκδηλώσεις (ομιλίες, προβολές ταινιών, καλλιτεχνικές εκθέσεις, πάρτυ, κλπ) οι οποίες θα διοργανώνονται από την αστική εταιρία Athens Pride (σε συνεργασία ή όχι με άλλους φορείς) και οι οποίες θα ολοκληρώνονται την ημέρα του δημόσιου ετήσιου φεστιβάλ υπερηφάνειας. Στόχος του Pride Week είναι αφενός μεν η προβολή του Athens Pride, αφετέρου δε η προώθηση εν γένει των δικαιωμάτων και διεκδικήσεων των λεσβιών, των γκέι, των αμφισεξουαλικών και των τρανσεξουαλικών ατόμων».

Η όλη αυτή ιστορία θα κλείσει με κεντρική εκδήλωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 9 Ιουνίου.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία πάντως, ενημερώνει μέσω των social media, ότι θα είναι εκεί. Δεν αμφιβάλλαμε ούτε λεπτό...

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.Α ΡΕ ΣΜΑΡΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΜΑΡΙΔΑ, ΡΕ ΑΓΡΑΜΑΤΕ ΚΩΛΟΙΟΥΔΑΙΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΜΑΣΩΝΑ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΩΛΟ. ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΟ ΙΟΥΔΑΙΕ ΜΑΣΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.