Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Απίστευτη δήλωση Τούρκου υπουργού: «Η Ελλάδα να κοιτάξει τα χάλια της και να αφήσει την ονομασία, τα νησιά και τα συρματοπλέγματα»

 

Να επικεντρωθεί στα οικονομικά της προβλήματα αντί να ασχολείται με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και «κάποια προβλήματα στα νησιά», κάλεσε την Ελλάδα ο αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπουργός της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς.

«Ελπίζω η Ελλάδα, αντί να ασχολείται με την ονομασία της Μακεδονίας, με κάποια προβλήματα στα νησιά και με το συρματόπλεγμα στα σύνορα, να δώσει βάρος στα οικονομικά προβλήματά της», παρατήρησε ο Τούρκος υπουργός απαντώντας σε ερώτηση για τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα μετά τη συνάντηση που είχε στην Αγκυρα με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Ποπόσκι. «Τότε και εμείς θα την στηρίξουμε», πρόσθεσε, «διότι η ανάπτυξη της Ελλάδας είναι προς το συμφέρον και της Τουρκίας και της Μακεδονίας».

Ο Τούρκος υπουργός σημείωσε ακόμη πως το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου «ήδη κατέστησε δύσκολη υπόθεση το σχηματισμό κυβέρνησης και πρέπει να σεβαστούμε τις νέες αποφάσεις που θα λάβει ο ελληνικός λαός στις νέες εκλογές».

Απαντώντας στην ίδια ερώτηση περί εκλογών στην Ελλάδα, ο κ. Ποπόσκι είπε ότι πρέπει να επιδειχθεί σεβασμός στο εκλογικό αποτέλεσμα και χαρακτήρισε αναγκαίο, οι χώρες της περιοχής να κινούνται προς την κατεύθυνση των κοινών συμφερόντων.

protothema.gr

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Τούρκε υπουργέ,
    Μην ανησυχείς γιατί τα έχουμε οργανώσει αυτά τα θέματα. Άλλοι είναι αυτοί που ασχολούνται με το όνομα της ΠΓΔΜ, άλλοι με τα προβληματάκια στα νησιά, άλλοι με τα συρματοπλέγματα στα σύνορα και άλλοι με τα χάλια μας. Όπως βλέπεις έχουμε κατανήμει την εργασία και ανείς δε θα πάθει υπερκόπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.