Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ...!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ!!!

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...
ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς): Κύριε Πρόεδρε, εκτιμώ ότι μία κυβέρνηση που δεν θα έχει τη στήριξη και την ενεργή συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, με δεδομένο ότι κατετάγη δεύτερο κόμμα, δεν θα παρέχει τη δυνατότητα ουσιαστικής βιωσιμότητας αυτής της κυβέρνησης. Σας το λέω με πόνο ψυχής, πολιτικής ψυχής, γιατί για εμένα εκείνο το οποίο προέχει είναι να υπηρετήσουμε το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας και όχι την οποιαδήποτε μικροκομματική σκοπιμότητα ή την οποιαδήποτε εκλογική αναμονή, αναμονή εκλογικού αποτελέσματος ακριβέστερα. Εκτιμώ ότι μία τέτοια κυβέρνηση δεν θα μπορεί να σταθεί επί της ουσίας, γιατί δεν θα έχει και κοινοβουλευτική και λαϊκή στήριξη.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Δεδομένης της άρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, πηγαίνουμε για εκλογές, λέτε; Εάν προφθάσουμε να πάμε σε εκλογές.

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς): Εάν προφθάσουμε.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Και δεν γεμίσουμε ερείπια.

stoxos.gr
http://logia-tou-aera.blogspot.com/

5 σχόλια:

 1. ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΡΕΙΠΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

   Διαγραφή
 2. καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια
  σκλαβιάς και φυλακής!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλυτερα μιας ωρας σκλαβια και φυλακη παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη!

   Διαγραφή
 3. Ο Κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΙΣΟΔΙΟΥ Η ΟΛΩΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΕΣ.ΤΟ ΠΟΛΥ 2 ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.