Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Αλ. Τσίπρας: Ακύρωση του προγράμματος λιτότητας, αύξηση των συντάξεωνΗ ακύρωση του προγράμματος λιτότητας και η προσπάθεια αύξησης των συντάξεων θα είναι τα πρώτα δύο μέτρα, στα οποία θα προχωρήσει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, δήλωσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Vesti.
«To πρώτο βήμα είναι να ακυρώσουμε το πρόγραμμα για “σφίξιμο του ζωναριού”. Την πρώτη κιόλας ημέρα το σχετικό νομοσχέδιο θα σταλεί για συζήτηση στο Κοινοβούλιο, θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις συντάξεις βάζοντας πρόσθετο φόρο στα πλούτη» υπογράμμισε.

«Παραλλήλως» συμπλήρωσε, «θα κάνουμε διάλογο στην πανευρωπαϊκή σκηνή, θα τους εξηγήσουμε ότι το πρόβλημα της Ευρώπης είναι κοινό πρόβλημα, χωρίς ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ από την κρίση δεν θα βγούμε».

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. "ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".Το ίδιο λέει και αυτός όπως ο Τζέφρι, αλλά που να το καταλάβει ο Έλλην;Άραγε θα αναρωτιέται και αυτός, αν φυσικά βγει Πρωθυπουργός, πού πήγαν τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ
    ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΒΡΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ
    ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΙΟΣΚΙΑ ΤΟΥ ΣΙΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.