ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Φόβητρο η χώρα μας: "Ο Ομπάμα θα μας κάνει σαν την Ελλάδα" δηλώνει ο Ρόμνεϊ!



 
 
Είναι φανερό ότι η χώρα μας έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος... διεθνώς, και χρησιμοποιείται ως παράδειγμα προς αποφυγή σε κάθε ευκαιρία. «Ο Μπαράκ Ομπάμα μάς έχει οδηγήσει στα χνάρια της Ελλάδας» δήλωσε ο επικρατέστερος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Μιτ Ρόμνεϊ.


 Ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης και ο Αμερικανός πρόεδρος έστρεψαν ο ένας τα πυρά του στον άλλο σε ομιλίες τους στο Οχάιο και τη νότια Καρολίνα.

Κάνοντας αναφορά στους αρχαιοελληνικού ρυθμού κίονες του συνεδρίου των Δημοκρατικών το 2008, ο Μ.Ρόμνεϊ είπε: «Μην περιμένετε να δείτε τον Ομπάμα να στέκεται μπροστά (από αυτές) τώρα. Δεν θέλει να θυμίσει σε κανέναν την Ελλάδα, ακριβώς επειδή μας έχει οδηγήσει ώστε να γίνουμε σαν την Ελλάδα»! Ο Μιτ Ρόμνεϊ  κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο πως οδήγησε τις ΗΠΑ σε υψηλά ποσοστά ανεργίας.

«Εγώ δεν γεννήθηκα με ασημένιο κουτάλι στο στόμα» απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος δεν αναφέρθηκε, πάντως, ονομαστικά στον Μ.Ρόμνεϊ. Η περιουσία του πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης εκτιμάται σε περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια.

«Σε αυτή τη χώρα, η ευημερία δεν μειώνεται, η ευημερία αυξάνεται από κάτω προς τα πάνω. Και αυξάνεται από μια ισχυρή μεσαία τάξη» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος που διεκδικεί την επανεκλογή του.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.