Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Β.Σόϊμπλε "ξεβρακώνει" ΝΔ, ΠΑΣΟΚ & ΛΑΟΣ για το ευρώ


Mας δούλευε κανονικά ο Β.Σόϊμπλε όταν μας απειλούσε με έξοδο από το ευρώ και σήμερα ομολογεί ότι "Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα ήταν καταστροφή για την Ευρώπη" μία μέρα μετά την ίδια ομολογία της Α.Μέρκελ στο BBC.
Καλά, αυτά που δήθεν έλεγε στον Ε.Βενιζέλο ότι "Πρέπει να συζητήσουμε αν θέλετε να μείνετε ή να φύγετε από το ευρώ" ή οι προειδοποιήσεις ότι "Πρέπει να τηρήσει η Ελλάδα τις υποχρεώσεις της στο Μνημόνιο για να μείνει στο ευρώ", τι έγιναν;
Απλά παραδέχεται, λίγες εβδομάδες μετά την υπογραφή του επαίσχυντου Μνημονίου, ότι η Ελλάδα θα σωζώταν έτσι ή αλλιώς και οτιδήποτε άλλο θα αποτελούσε οικονομική καταστροφή για την ευρωζώνη!
Αφήνοντας εκτεθειμένη το σύνολο της μνημονιακής ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, όπως το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, αλλά και το ΛΑΟΣ που στήριξαν μέχρι τέλους αυτή την πολιτική.
Ιδού λοιπόν τι είπε ο Β. Σόιμπλε στο Βερολίνο μιλώντας χθες τρο βράδυ σε εκδήλωση: "Αν αφήναμε την Ελλάδα να βγει από το ευρώ θα οδηγούσε άμεσα σε μια τεράστια κρίση στον χρηματοοικονομικό τομέα. Εάν η Ελλάδα αποφάσιζε να αποχωρήσει για να επιβιώσει λόγω της νομισματικής ασφυξίας, δεν θα μπορούσε να την αποτρέψει κανείς από αυτό, κανείς όμως δεν μπορεί να προβλέψει τις τυχόν συνέπειες".
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

 1. http://www.netnewsgr.gr/2012/03/euro.html


  «Την ΓΕλλάδα που σου δίνει γάλα δεν την διώχνεις ποτέ από το euro»

  3/28/2012

  Τελικά οι πολιτικοί … μας και τα τσιράκια τους …. έχουν πολύ πλακά ….
  Δηλαδή …. τώρα κατάλαβαν την μπλόφα της ΕΕ ;

  Το παρακάτω άρθρο γράφηκε εδώ και κάποιους μήνες .
  Κάποια φιλαράκια τότε … το ανέβασαν ….. (τότε δεν γνώριζα το netnewsgr.gr)
  Τι να λέμε όμως …. Εξάλλου το είπε και η θεια-Αγγέλλω … «στην Ελλάδα ούτε και πολιτικοί υπάρχουν ούτε και ξέρουν από διαπραγματεύσεις ….»

  «Την ΓΕλλάδα που σου δίνει γάλα δεν την διώχνεις ποτέ από το euro»

  From HEIL GAP (or mind the GAP) .

  http://www.netnewsgr.gr/2012/03/euro.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.