ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

«Δεν είναι οι εκλογές η λύση» διαμηνύει η “trilateral“





Κοινή στάση αποφάσισε να κρατά η trilateral+1  του ΠΑΣΟΚ στα θέματα που θα προκύπτουν από εδώ και στο εξής. Αυτό είναι το συμπέρασμα της σημερινής συνάντησής των Ανδρέα Λοβέρδου, Άννας Διαμαντοπούλου, Γιάννη Ραγκούση –οι οποίοι και διαμορφώνουν τον πυρήνα της αποκαλούμενης trilateral- συν τον Ηλία Μόσιαλο.

Η κοινή γραμμή που θα πρέπει να κρατούν τα τέσσερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αφορά στα τρέχοντα θέματα επικαιρότητας όπως διαμορφώνονται σήμερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Ένα όμως από τα περισσότερο σημαντικά πορίσματα που αναδείχθηκαν από τη σημερινή συνάντηση είναι πω ς η διενέργεια των εκλογών δεν είναι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα.
Η άποψη έτσι όπως διατυπώθηκε από τους «τέσσερις»  έρχεται και ως απάντηση στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους οικονομικούς συντάκτες υποστήριξε ότι χρειάζεται «νωπή λαϊκή εντολή».
Μετά και την τελευταία αυτή εξέλιξη φαίνεται ότι στο ΠΑΣΟΚ δημιουργείται ένας τρίτος δυναμικός πόλος από τους «μεταρρυθμιστές» της trilateral+1, απέναντι στην «προεδρική» και «βενιζελική» ομάδα και ο οποίος, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, κερδίζει συνεχώς έδαφος στις επιλογές των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι αισθάνονται κοντά στην «τετράδα» εξέφραζαν την άποψη ότι η κίνησή τους θα έπρεπε να λάβει πιο στέρεα πολιτικά χαρακτηριστικά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.