ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Εξοργιστική «απαίτηση» Σκοπιανών στρατιωτών, να παρελάσουν στην χώρα μας, τραγουδώντας τον ύμνο τους και έχοντας στις στολές τους, την ένδειξη «Μακεδονία»!


Στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, απετράπη «θερμό επεισόδιο», που σκοπίμως ετοίμαζαν Σκοπιανοί στρατιώτες, στην τελετή επισήμου εγκαταστάσεως στην Ελλάδα, του στρατηγείου της λεγόμενης «Βαλκανικής Ταξιαρχίας» (διοικητής της οποίας θα είναι τα πρώτα δύο έτη, ανώτατος Σκοπιανός αξιωματικός), που έγινε στον Τύρναβο....
Οι στρατιώτες των Σκοπίων, που είχαν φθάσει πριν μερικές ημέρες στη χώρα μας, εμφανίσθηκαν στην τελετή, με την ένδειξη «Μακεδονία» στη στολή τους (!) ενώ, σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, είχαν την «απαίτηση» και ζήτησαν, κατά την παρέλαση, να τραγουδήσουν και τον εθνικό τους ύμνο, όπου υπάρχουν φυσικά αναφορές στη «Μακεδονία»!

Οι αντιδράσεις της ελληνικής πλευράς ήταν άμεσες και οι Σκοπιανοί αφαίρεσαν τα σήματα, ενώ δεν τους επετράπη επίσης, να τραγουδήσουν τον εθνικό τους ύμνο.

Όπως αναφέρεται όμως, στα ίδια δημοσιεύματα, προφανώς οι Σκοπιανοί στρατιώτες, να «πήραν» θάρρος, λόγω της διοικήσεως της ταξιαρχίας, από δικό τους αξιωματικό, αλλά τα ερωτηματικά παραμένουν και είναι πολύ πιεστικά…


elora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.