ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ"!


Ο Παπανδρέου προβάλλει ως τεράστια επιτυχία του ότι θα πάρει το μεγαλύτερο δάνειο που δόθηκε ποτέ στον πλανήτη, εφόσον ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Το είπε από....
 βήματος βουλής κατά την διάρκεια της ομιλίας του για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του, καυχούμενος για το μέγεθος της επιτυχίας του!!!

Ο άνθρωπος είναι τόσο επικίνδυνος και άσχετος πολιτικά που δεν ξέρεις ποια είναι τα όριά του!!!

Έως ποιου σημείου θα φτάσει!
 
 
ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΙΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΝΑ ΒΑΓΟΝΙ ΨΕΜΑΤΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΟΚΑΛΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.ΜΑΣ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΙΑ ΜΑΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.