ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Καυγάς Μεϊμαράκη – Κοραντή


Λίγο έλειψε να πιαστούν στα… χέρια πριν από λίγο στη Βουλή ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Γιάννη Κοραντή. Όλα συνέβησαν όταν ο Βαγγέλης Μειμαράκης μπαίνοντας στην αίθουσα που συνεδρίαζε η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, άκουσε τον Βουλευτή του ΛΑΟΣ να του λέει «Καλημέρα».

Ε, τι ήθελε και άνοιγε το στόμα του ο Κοραντής…
Το τι επακολούθησε, δεν περιγράφεται.

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης ξεκίνησε λέγοντας «τολμάς και μου λες «Καλημέρα»; Και όταν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ επιχείρησε για δεύτερη φορά να μιλήσει στον κ. Μεϊμαράκη, ο πρώην υπουργός τον…στόλισε με όλα τα κοσμητικά επίθετα που γνώριζε στα Ελληνικά και στα…Γαλλικά. !!!

Προφανώς το «πέναλτι» του Καρατζαφέρη να αφήσει υπονοούμενα για εμπλοκή του Μειμαράκη στα υποβρύχια θα επιφέρει και άλλα πολλά «γκολ» εις βάρος του κόμματός του…

Άλλωστε όλα εδώ πληρώνονται…

Σύμφωνα τέλος με πληροφορίες ο ΛΑΟΣ, ως απάντηση στο επεισόδιο Μεϊμαράκη – Κοραντή, δεν θα συμμετάσχει στην προκαταρκτική επιτροπή για τα υποβρύχια.


Β. Μεϊμαράκης: Ο Καρατζφέρης ξέρει από… «γαλλικά»!

«Είναι ηθικά αδιανόητο για τη Δημοκρατία μας αρχηγός κόμματος να διορίζει στη Βουλή, στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, τον Διοικητή των Μυστικών Υπηρεσιών της χώρας, και μάλιστα αμέσως μετά τη θητεία του. Και αυτό διότι δημιουργείται η εντύπωση ότι επιχειρεί να εκμεταλλευτεί, με τις γνωστές μεθόδους του, τη θητεία του Διοικητή, αφήνοντας υπονοούμενα –που όπως έχει στην πράξη κατ’ επανάληψη αποδειχθεί- δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο κύριος Καρατζαφέρης κάτι γνωρίζει από… «Γαλλικά»! Μήπως πρέπει να τον ρωτήσει ο εν λόγω βουλευτής;»


Επιστολή Κοραντή στον Πρόεδρο της Βουλής

Επιστολή με την οποία ενημερώνει για τη σφοδρή φραστική επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην υπουργό Αμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Ιωάννης Κοραντής.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, είπε «καλημέρα» στον κ. Μεϊμαράκη και εκείνος καταφέρθηκε εναντίον του χρησιμοποιώντας «ακατονόμαστες εκφράσεις».

«Η πρωτοφανής αυτή συμπεριφορά για τα κοινοβουλευτικά ήθη του τόπου μας είναι απολύτως απαράδεκτη και καταδικαστέα και δεν έχουν λιγότερο βάρος τα λεχθέντα εκ του γεγονότος ότι εκστομίστηκαν εκτός μικροφώνου» σημειώνει ο κ. Κοραντής και καταλήγει: «Σας καταθέτω τα ανωτέρω προς ενημέρωσή σας και για οποιαδήποτε ενέργεια κρίνετε σκόπιμο».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.