ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

To μεγάλο πείραμα!


Για ακόμα μια φορά η Ελλάδα και ο λαός της ετοιμάζεται να δοκιμαστεί. Να είναι αυτός που θα γίνει το παγκόσμιο πειραματόζωο στα χέρια των «επιστημόνων» του διεθνοποιημένου χρήματος και της καταπίεσης. Έρμαιο στα χέρια αυτών που ονειρεύονται και δημιουργούν το απόλυτο κράτος, τον απόλυτο έλεγχο πάνω στην ανθρώπινη ζωή.

Οι σύγχρονοι συνεργάτες των κατοχικών οικονομικών δυνάμεων, ετοιμάζουν με τη συνεργασία και τη διευκόλυνση των τραπεζών, να επιβάλουν τη χρήση καρτών που θα αρχειοθετούν τις οικονομικές συναλλαγές των πολιτών. Και έτσι, αφού τα πάντα πωλούνται και αγοράζονται ετοιμάζονται να καταγράψουν την ίδια τη ζωή, την κάθε μοναδική της στιγμή, παραδίνοντας την αργότερα βορά στις ορέξεις του καθενός που πιστεύει ότι είναι αρχηγός, σωτήρας, υπεράνω ή οτιδήποτε άλλο τον βολεύει.

Επιστρατεύουν την τηλεόραση για να σπείρουν τη διχόνοια και για να κατασυκοφαντήσουν την κάθε κοινωνική ομάδα που αρνείται να εξαθλιωθεί, χαρακτηρίζοντάς την συντεχνία, εργατική αριστοκρατία, δημόσιο κίνδυνο για την ομαλή ροή της "Θείας" Αγοράς, την στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι βιώνουν την ανεργία.

Και ενώ τα πάντα μοιάζουν διαλυμένα, στο κέντρο της πόλης επιτέλους κυματίζουν εν μέσω ακραίου καπιταλισμού(ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ) τα "κομμουνιστικά", εκ Κίνας, λάβαρα: κόκκινες σημαίες και σύμβολα, που μας θυμίζουν την προδοσία των «ηγετών», των «σωτήρων» της εργατιάς, μας διατυμπανίζουν τον υποτιθέμενο αναπόφευκτο συμβιβασμό.

Ο "σοσιαλισμός" του Παπανδρέου με τον "κομμουνισμό" του Τζιαμπάο...συναντήσεις κηφήνων, συμφωνίες ερπετών. Δισεκατομμύρια ευρώ δίχως κοινωνικό αντίκρισμα, αγοροπωλησίες για την εξαγορά των ζωών.

Το επίπεδο του λαού της Ελλάδας και της Ευρώπης γυρνά 60 χρόνια πριν, και ένας θαυμαστός καινούριος κόσμος ανατέλει στο Νταχάου της απαγόρευσης, του φόβου, της τρομοκρατίας, της ανασφάλειας, της ρουφιανιάς, της απομόνωσης.

Στ' αλήθεια πιστεύει ακόμα κανείς ότι όλα αυτά γίνονται για την εξάλειψη του εξωτερικού χρέους;

Στ' αλήθεια πιστεύει κανείς ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, άλλος τρόπος οργάνωσης της κοινής μας ζωής;


Πηγή



Share

2 σχόλια:

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.