ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.... ΚΑΙ..... Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ.


Αφού οι γνωστοί εφιάλτες-μαριοννετές της Νέας Τάξης, συγνώμη διορθώνω, ειρηνιστές-δημοκράτες-προοδευτικοί νεοέλληνες κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και ύστερα από αιματηρούς λαικούς αγώνες και επαναστάσεις έλυσαν όλα τα προβλήματα που μαστίζουν την Χώρα και τους Έλληνες πολίτες, είπαν να κοιτάξουν και τα προβλήματα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , συγνώμη διορθώνω, των οικονομικών μεταναστών-πολιτικών προσφύγων.
Για τον λόγο αυτό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αλαβάνου με εκπροσώπους κοινοτήτων μεταναστών....
Τα προβλήματα των μεταναστών συζήτησε ο κ. Α. Αλαβάνος, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής - Ελεύθερη Αττική, με εκπροσώπους κοινοτήτων μεταναστών και ειδικότερα με εκπροσώπους του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων, του Συλλόγου Μαροκινής Κοινότητας, της οργάνωσης Action Congo Hellas, της Αφγανικής Κοινότητας, του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας -Πακιστάν αλλά και της Κίνησης Κατοίκων 6ου Διαμερίσματος Αθηνών και της Κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό».


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μετώπου η συζήτηση «ανέδειξε τα οξυμένα προβλήματα των μεταναστών, αλλά και των εγχώριων, συμπολιτών μας ιδιαίτερα στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας και πέριξ αυτού όπως ο Άγιος Παντελεήμονας και η οδός Αχαρνών. Ανέδειξε επίσης την ανεπαρκή έως ανοιχτά εχθρική αντιμετώπιση των μεταναστών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από τις αρμόδιες αρχές, και ιδιαίτερα την στάση της αστυνομίας. Εντόπισε επίσης την εγκληματική δράση ακροδεξιών συμμοριών που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την ανθρώπινη απελπισία, ντόπιων και μεταναστών και να την μετατρέψουν σε διχαστικό μίσος και πράξεις άμεσης βίας».


Οι θέσεις του Μετώπου, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση είναι:

- Ανατροπή του «Συμφώνου μετανάστευσης» και του κανονισμού «Δουβλίνο ΙΙ» που μετατρέπουν την Ελλάδα σε κρατητήριο του Ευρωπαϊκού Νότου, ώστε να μπορούν πιά οι μετανάστες να κινηθούν σε άλλη χώρα επιλογής τους στην Ευρώπη.


- Εγγραφή των μεταναστών & προσφύγων στους καταλόγους των δήμων όπου κατοικούν. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι όπως ισχύει σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες σε δημοτικές, περιφερειακές αλλά και εθνικές εκλογές


- Αναβάθμιση και επέκταση των Δημοτικών Ιατρείων και των Βρεφονηπιακών σταθμών. Όχι στο κλείσιμο και το μαρασμό των υπαρχόντων. Δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες τους


- Νομιμοποίηση των μεταναστών χωρίς χαρτιά, παροχή ασύλου και στέγης στους πρόσφυγες, ιθαγένεια για όλα τα παιδιά


- Διάλυση των φασιστικών συμμοριών που σε διασύνδεση με το οργανωμένο έγκλημα λυμαίνονται γειτονιές στην Αθήνα και αλλού.


Υ.Γ - ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ Μ' ΕΣΑΣ


Α.Τ.-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.