ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ψήφισε το Μνημόνιο και τώρα ζητάει επαναδιαπραγμάτευση



Αφού με τις δηλώσεις του περί πρόωρων εκλογών έσπρωξε πάλι τα spread στην …ανηφόρα, ο κ. Παπανδρέου βγήκε σήμερα στις Βρυξέλλες και είπε πως “το ότι ανέβηκαν τα spread δείχνει το πόσο ευάλωτη είναι η χώρα μας απέναντι σε κινήσεις που μπορούν να ερμηνευθούν ως αστάθεια” !!!.
Στη συνέχεια επανέλαβε τα περί “ψήφου ευθύνης” στις επερχόμενες εκλογές

και πρόσθεσε ότι εξήγησε στους ομολόγους του τι συμβαίνει στην Ελλάδα, επισημαίνοντας πως “έχουν την εικόνα της βούλησης και των αποφάσεων μας, όχι μόνο να σταθεροποιήσουμε την Ελλάδα, αλλά και να αλλάξουμε ριζικά πρακτικές”.

Πρέπει να είναι εντελώς τυφλοί οι ομόλογοι στις Βρυξέλλες για να εκλάβουν τον κατεξοχή παράγοντα αστάθειας στην Ελλάδας παράγοντα σταθερότητας.

Στη συνέχεια βεβαίως παραδέχθηκε ότι το δεύτερο μνημόνιο βρίσκεται ήδη εδώ λέγοντας ότι “το θέμα της επιμήκυνσης της αποπληρωμής του δανείου, τέθηκε από το ΔΝΤ προκειμένου να διευκολυνθεί η Ελλάδα στην αντιμετώπιση της κρίσης”

Στη συνέχεια επιτέθηκε ως συνήθως στον Αντώνη Σαμαρά, καλώντας τον να μιλάει και στο εσωτερικό με την ίδια γλώσσα, όπως στο εξωτερικό.

Διαβάστε τα υπόλοιπα εδώ: Συνέντευξη Παπανδρέου στις Βρυξέλλες

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αρχιτέκτων της πολιτικής διγλωσσίας είναι ο κ. Παπανδρέου, που αφού ψήφισε το Μνημόνιο, ζητάει σήμερα επαναδιαπραγμάτευση. Δεν του φταίει η αντιπολίτευση, επειδή η πολιτική του δεν του βγήκε. Έδωσε το λάθος “φάρμακο”, που “σκοτώνει” καθημερινά την Ελληνική οικονομία και την εξυγίανσή της. Γι΄ αυτή την πραγματική εξυγίανση αγωνίζεται, μέσα και έξω από την Ελλάδα -σταθερά και πάντοτε- με το δικό του συγκροτημένο Σχέδιο Εξόδου από την κρίση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς”




Πηγή





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.