ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Υπουργοί για διακοσμητικό ρόλο



Ο πρόεδρος τρελάθηκε, λέμε όταν ανοίγουν οι κάνουλες στις ποδοσφαιρικές ομάδες και γίνονται μετεγγραφές ακριβών ποδοσφαιριστών. Μήπως να το πούμε και για τον πρωθυπουργό ο οποίος μετά τον μαέστρο της οικονομίας, το «10άρι» που προέρχεται από την Ιταλία, σκέφτεται λέει να προσλάβει κι άλλους οικονομολόγους. Πρώτο μέλημα του Γ. Παπανδρέου είναι, λέει, να ανορθωθεί η οικονομία οπότε δικαιολογούνται κι άλλες μετεγγραφές ποδοσφαιριστών, συγγνώμη οικονομολόγων.

Οι φήμες ότι στο… ρόστερ της κυβερνητικής ομάδας θα μπουν κι άλλα αστέρια της οικονομίας, κυρίως από το εξωτερικό, διαρρέονται από την ίδια την κυβέρνηση. Κάποιοι λένε ότι τις διαρροές τις κάνουν υπουργοί που βλέπουν ότι σε λίγο θα παίζουν διακοσμητικό ρόλο.

Σου λένε «θα έλθουν οι ξένοι μάνατζερ να βγάλουν την οικονομία από το τούνελ κι εμείς θα τρώμε τα γιαούρτια από τον κόσμο;»

Η υπόθεση με τις μετεγγραφές που θα ακολουθήσουν μετά από αυτή του Σκιόπα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έντονες κυβερνητικές τριβές τους επόμενους μήνες.

Το ερώτημα, όμως, που θέτει ο απλός πολίτης είναι πόσο πληρώνονται όλοι αυτοί οι απίθανοι που έρχονται να βάλουν τάξη στην ελληνική οικονομία και να την επαναφέρουν στις αγορές.

Διότι άλλο να τρελαίνεται ο Βαρδινογιάννης και να πληρώνει όσο – όσο για τον Σισέ και τον Γκοβού κι άλλο να τρελαίνεται ο πρωθυπουργός και να προσλαμβάνει όποτε θέλει και όσους θέλει.

Μήπως χάθηκε η μπάλα;




antinews.gr





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.