ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Η δημοσιογραφία του ΠΑΣΟΚ καλά κρατεί



Πάμε να ρίξουμε την καθιερωμένη μας τσάρκα στην ενημέρωση μας καλοκαιριάτικα, και βλέπουμε πρωτοσέλιδα στο διαδικτυακό ΒΗΜΑ, το οποίο μας λέει χαρακτηριστικά:
"...Στο στόχαστρο των ειδικών ελέγχων του ΣΔΟΕ μπαίνουν οι έχοντες και κατέχοντες οι οποίοι δηλώνουν πολύ χαμηλά εισοδήματα και προκαλούν το δημόσιο αίσθημα την ώρα που χιλιάδες μισθωτοί και συνταξιούχοι υφίστανται οδυνηρές περικοπές στα εισοδήματά τους.."
Δηλαδή τί θέλει να μας πεί το ΒΗΜΑ; Ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα τα βάλει με τους ισχυρούς; Θα τα βάλει με τους κλέφτες; Θα τα βάλει με τους ψηφοφόρους της; Έχουν καταλάβει ότι τα πράγματα από Σεπτέμβριο θα είναι δύσκολα;;; Το σταματάμε εδώ και τα υπόλοιπα από τον άλλο μήνα.


enimerwsi.com





Share

3 σχόλια:

  1. Η ώρα του... Αστακού

    Πλησιάζει η ώρα που η συμφωνία του Αστακού με τους Άραβες θα έλθει στη Βουλή για κύρωση. Και τότε, όπως λέει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με υπουργική θητεία στο παρελθόν, δύσκολα το ΥΠΕΚΑ θα μπορέσει να δικαιολογήσει πτυχές της. Το θέμα χειρίζεται ο υφυπουργός Γ. Μανιάτης, ο οποίος όμως φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο θέμα περισσότερο εκτελεί εντολές άνωθεν παρά αποφασίζει ο ίδιος...
    Έτσι ακόμη μια φορά έρχεται στην επιφάνεια ένα σοβαρό πρόβλημα. Κατά πόσον αυτού του είδους οι περίπλοκες συμφωνίες και συμβάσεις πρέπει να ψηφίζονται στη Βουλή, όπου κανένας δεν παίρνει χαμπάρι τι ακριβώς περιλαμβάνουν... Κάποια στιγμή η Βουλή θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως πλυντήριο για τις ποινικές ευθύνες όλων εκείνων που έφτιαξαν και υπέγραψαν τέτοιες συμφωνίες...
    http://www.topontiki.gr/articles/view/8718

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού λοιπόν τα βάζει με τους ισχυρούς (και καλά κάνει αν το κάνει) ας μου απαντήσει ο κάθε "συμπαθής" και "αμερόληπτος" δημοσιογράφος στο ερώτημα:
    Στο Ν. 3845/2010 μαζί με τις περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων υπήρχε και ο φόρος 20% τηλεοπτικών διαφημίσεων.
    Ο Νόμος δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 65/τ.Α/06 05 2010 και οι περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις ίσχυσαν αναδρομικά από 01.01.2010.
    Ο φόρος τηλεοπτικών διαφημίσεων μήπως να μας πείτε τι έγινε; Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνετε θα το κάνω εγώ.
    Οι "κολλητοί" σας μετεθέτουν την εφαρμογή του νόμου (αποφάσεις θερινών τμημάτων της βουλής)για τον Οκτώβριο.
    Έτσι είναι αυτά. Και οι παροιμίες του λαού μας σοφές: "το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το... πρόσωπο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελενχος στο ποθεν εσχες του ΨΥΧΑΡΗ ποτε????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.