ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Η βολή της κ. Σακοράφα!


H παγκόσμια πρωταθλήτρια ακοντισμού, εκείνη που προσφέρθηκε να εκπροσωπήσει σε Ολυμπιακούς Αγώνες τους Παλαιστινίους, τους οποίους η διεθνής υποκρισία απέκλειε από την κορυφαία διοργάνωση επειδή δεν είχαν (και δεν έχουν) κράτος -η κ. Σοφία Σακοράφα- έριξε προχθές την ευστοχότερη και μεγαλύτερη βολή της ζωής της:
Χτύπησε στην καρδιά το ψευδεπίγραφο νομοσχέδιο (το οποίο, ενώ αποκαλείται «Ασφαλιστικό», το μόνο που κατορθώνει είναι να διασφαλίζει τα χρήματα των δανειστών μας εις βάρος των ασφαλισμένων) - όπως χτύπησε στην καρδιά και τον ψευδεπίγραφο σοσιαλισμό, (ο οποίος, το μόνο που είχε να δώσει στον ελληνικό λαό, ήταν η βαρβαρότητα).

Αποκάλεσε από του βήματος της Βουλής το «Ασφαλιστικό» ανέντιμο, ανήθικο και κανιβαλικό και, μετά ταύτα, το καταψήφισε.

Η κ. Σακοράφα, δυστυχώς, δεν είναι η μόνη, η οποία σαγηνεύτηκε από τις Κίρκες του Κινήματος και προσχώρησε σ’ αυτό, πιστεύοντας ότι κάτι θα κατορθώσει να προσφέρει στον τόπο και στους συμπολίτες της από τις τάξεις του.

Πριν από αυτήν χιλιάδες ΕΑΜογενείς πολίτες και ήρωες της Εθνικής Αντίστασης προσχώρησαν στο Κίνημα, απογοητεύθηκαν και, ή επέστρεψαν στα σπίτια τους ή έμειναν εκεί προδίδοντας τις αρχές τους. Πριν από αυτήν χιλιάδες πολίτες των «Δημοκρατικών Αγώνων» της περιόδου 1950-1967 και χιλιάδες άλλοι της αντιδικτατορικής δράσης δελεάστηκαν και μπήκαν στο Κίνημα με τα ίδια αποτελέσματα: ή εκδιώχθηκαν ή το εγκατέλειψαν ή αφομοιώθηκαν…

Ακόμη και ανάμεσα στους 157 της Κ.Ο. του Κινήματος, που υπερψήφισαν την υποταγή των ασφαλισμένων στους δανειστές μας, υπήρχαν και άνθρωποι με λαμπρή ιστορία και με μια «νιότη που ’δειχνε πως θα γινόταν άλλοι».

Ας όψεται, όμως, η Κίρκη της εξουσίας!

Οσο δε για την κ. Σακοράφα, με την αθλητική και πρωταθλητική βολή, στοίχειωσε το «Ασφαλιστικό».

Το παρέδωσε στην ιστορία των κοινωνικών και κοινοβουλευτικών αγώνων, ως νομοθέτημα ανέντιμο, ανήθικο και κανιβαλικό.

1. Ανέντιμο, διότι πουθενά στο κυβερνητικό προεκλογικό πρόγραμμα του Κινήματος δεν υπήρχε ούτε νύξη γι’ αυτές τις αποτρόπαιες ανατροπές…

2. Ανήθικο, διότι επί εφτά μήνες η κυβέρνηση παραπλανούσε με διαρροές τον ελληνικό λαό, διότι παρίστανε ότι αγωνίζεται για τους ασφαλισμένους, ενώ όλα ήταν προαποφασισμένα και διότι, τελικά, χτύπησε τους ασθενέστερους – τους απόμαχους και τις γυναίκες… Και

3. Κανιβαλικό, διότι μόνο ανθρωποφάγοι θα μπορούσαν να ρουφήξουν το αίμα από ανήμπορους γέροντες και από εργαζόμενες μητέρες και να ρίξουν στην εξαθλίωση ή στην αποδημία τα «τιμημένα νιάτα» της Ελλάδας.

Να ’σαι καλά, κ. Σακοράφα!



Χ.Θεοχαρατος-Α.Τ.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.