ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


Άκουσα προχθές, σε κάποιο δελτίο ειδήσεων τον γνωστό παλαίμαχο συνδικαλιστή και νεόκοπο εκφραστή της πλουτοκρατίας στο ΠΑΣΟΚ, βουλευτή κ. Χ. Πρωτόπαπα να δηλώνει χαμογελώντας στην κάμερα ότι το ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση είναι … ΔΙΚΑΙΟ και πως θα το υπερψηφίσει.
 Παράλληλα οι γνωστές φιλιππινέζες της εξουσίας στα κανάλια, έχουν αρχίσει να «ψιθυρίζουν» πως αν υπάρξουν διαρροές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από την ψηφοφορία για το ασφαλιστικό θα οδηγηθούμε σε εκλογές. Με άθλια επικοινωνιακά –τρομοκρατικά τεχνάσματα, προσπαθούν να εκφοβίσουν εκείνους τους κυβερνητικούς βουλευτές που με τα όποια υπολείμματα-αποθέματα εθνικής συνείδησης διαθέτουν, σκοπεύουν να μην υπογράψουν με την ψήφο τους το νόμο για την, αντισυνταγματική, ανήθικη, ανέντιμη και προσβλητική για τους εργαζομένους, βίαιη απαλλοτρίωση των εργασιακών και οικονομικών δικαιωμάτων τους.
Είναι οι γνωστοί «ντήλερ» και «βαποράκια», που εδώ και δεκαπέντε ημέρες έριξαν στην αγορά το ακριβό ναρκωτικό «ΑΒΕΡΩΦ» για να αφιονίσουν τους Έλληνες πολίτες με ενέσεις Εθνικής υπερηφάνειας.
Είναι τα γνωστά δημοσιογραφικά σαπρόφυτα που εξακολουθούν να τρέφονται με ακαθαρσίες και από το πτώμα της Εθνικής μας κυριαρχίας, όταν αποκρύπτουν από τους Έλληνες την παράγραφο 11 του μνημονίου για τον δανεισμό της χώρας μας: 
"Η δανειολήπτρια Ελλάδα «παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει σε σχέση με τα περιουσιακά της στοιχεία". 
Δηλαδή με δόλο και από πρόθεση δεν προβάλλουν την υποθήκευση των πόρων της χώρας και της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.
Είναι οι γνωστοί ευρωδιψείς εκδότες-καναλάρχες που θυμώνουν γιατί δεν υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του ο κ. Πατίτσας, ενώ δεν ενοχλούνται που τα στρατόπεδά μας, τα αεροπλάνα μας, τα πλοία μας, του ΑΒΕΡΩΦ συμπεριλαμβανομένου, υποθηκεύτηκαν από την κυβέρνηση, για μια χούφτα δολάρια.
Μέσα στην καταιγίδα της πολιτικής απληστίας, στην βουλιμική λαιμαργία αρκετών πολιτικών, στην κατάπτωση των αξιών και στην αφασία των εξωνημένων συνειδήσεων, τα Μ.Μ.Ε. διεκπεραιώνουν εργολαβικά τις εντολές που έχουν. 
Απειλούν όσους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Τον τελευταίο λόγο όμως θα τον έχουν σύντομα οι Έλληνες πολίτες-ψηφοφόροι, που θα κληθούν να επιλέξουν, στις επόμενες εκλογές, μεταξύ δύο κατηγοριών πολιτικούς. Εκείνους που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη τους και εκείνους που τίμησαν την εντολή τους. Και η απόφαση του νοήμονος Ελληνικού λαού θα εύκολη και προφανής. (?)


Πηγή




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.