ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Όταν οι συνωμοσιολογίες αποδεικνύονται αληθινά γεγονότα!


 Μια συνηθισμένη γρίπη εμφανίστηκε ως παγκόσμια πανδημία. Στο εδώλιο ο ΠΟΥ από ΕΕ για κήρυξη ψευδούς πανδημίας.
Δημόσια και επίσημα πλέον σε επίπεδο ΕΕ αμφισβητείται η κήρυξη Πανδημίας και ελέγχεται άμεσα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για εμπλοκή της στην όλη κατάσταση με οικονομικά συμφέροντα.  Είναι η πρώτη περίπτωση που κάποια θεωρία συνωμοσίας αποδεικνύεται τόσο σύντομα ως γεγονός και οι προεκτάσεις είναι ακόμα απρόβλεπτες.
Στις αρχές Ιανουαρίου, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE), εξέδωσε ανακοίνωση ότι θα πραγματοποιήσει έρευνα για να διαπιστώσει κατά πόσον ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επηρεάστηκε από τη φαρμακοβιομηχανία στην απόφασή του να κηρύξει πανδημία.
Μια πανδημία για την οποία, όπως δήλωσε σήμερα ο Dr. Wodarg, δαπανήθηκαν παγκοσμίως περίπου 18 δισεκατομμύρια δολάρια.
Χθες (26 Ιαν) πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο δημόσια ακρόαση που είχαν σχέση με τις καταγγελίες του Συμβουλίου της Ευρώπης για κήρυξη «ψευδούς» πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). Οι ομιλητές ήταν καταπέλτες, αν αναλογιστεί κανείς ότι καταφέρονται κατά ενός οργανισμού διασφαλίζοντος υποτίθεται την Παγκόσμια Υγεία.
Ο Paul Flynn (Ην. Βασίλειο, SOC), PACE ανέφερε ότι ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί από σοβαρές απειλές για την υγεία: SARS, γρίπη των πουλερικών και τώρα γρίπη των χοίρων ότι είναι γνωστό πλέον, εκ των υστέρων, ότι οι φόβοι που δημιουργήθηκαν δεν δείχνουν να είναι δικαιολογημένοι και ότι είναι επιβεβλημένο να γνωρίζουμε πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις για τις πανδημίες δηλαδή λαμβάνονται βάσει των βέλτιστων επιστημονικών, επιδημιολογικών στοιχείων ή επηρεάζονται από άλλα συμφέροντα;
Με τον Η1Ν1, μήπως ο ΠΟΥ, για μία ακόμη φορά, τρομοκράτησε τον κόσμο χωρίς να υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία;
Ανάλογα επιχειρήματα για ψευδή κήρυξη πανδημίας εξέφρασε από το βήμα ο Dr. Wolfgang Wodarg, ειδικός επιδημιολόγος και πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας της PACE  Ο ΠΟΥ βασικά κρατούσε τη σκανδάλη για τα σχέδια ετοιμότητας για πανδημία, είχε βασικό ρόλο στην απόφαση για κήρυξη πανδημίας. Περίπου 18 δισεκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν γι’ αυτή την πανδημία παγκοσμίως.
Ο ΠΟΥ προχώρησε σε μια ενέργεια, η οποία δεν δικαιολογείται από τα επιστημονικά στοιχεία. Το Συμβούλιο της Ευρώπης πρέπει να το διερευνήσει για να δει πώς ο ΠΟΥ μπορεί να πραγματοποιεί αυτού του είδους τους επικίνδυνους παραλογισμούς.
Γιατί, αναρωτιούνται, ο ορισμός της πανδημίας άλλαξε από τον ΠΟΥ τον προηγούμενο Μάιο; Αυτή η αλλαγή ορισμού ήταν που επέτρεψε να μετατραπεί μια συνηθισμένη γρίπη σε παγκόσμια πανδημία – και επέτρεψε στη φαρμακοβιομηχανία να μετατρέψει την ευκαιρία σε μετρητά, βάσει συμβολαίων τα οποία ήταν σε μεγάλο βαθμό μυστικά.
Εκατομμύρια άτομα εμβολιάστηκαν χωρίς τεκμηριωμένο λόγο. Δεν είναι καν σαφές αν το εμβόλιο είχε κάποια θετική επίδραση, διότι δεν ήταν κλινικά ελεγμένο.
Πηγή




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.