Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Σε νέο εμφύλιο οδηγεί η μεταναστευτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ


Από τις πρώτες ημέρες της ανεκδιήγητης κυβέρνησης Παπανδρέου παρακολουθήσαμε την συστηματική εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδας μέσω του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια.

Με πρόσχημα έωλες διακηρύξεις περί «ανθρωπισμού» και το γνωστό ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης  ότι «πρέπει και η Ελλάδα να γίνει πολυπολιτισμική» το ΠΑΣΟΚ κατάργησε το δίκαιο εθνικής καταγωγής και προώθησε την αδιάκριτη πολιτογράφηση και Ελληνοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών.....

Έναν άλλο δηλαδή εποικισμό με....
την εισαγωγή και εγκατάσταση στο έδαφός της Ελλάδας ξένων πληθυσμών ώστε να γίνει «πολυπολιτισμική».

Είναι ολοφάνερο, επίσης, ότι η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται ταυτόχρονα και ανομολόγητα και ως γεωπολιτικό όπλο:

- Συνδέεται με την επιδιωκόμενη από τις ΗΠΑ νέα γεωπολιτική τάξη στα Βαλκάνια και την δημιουργία στο έδαφός της Ελλάδος εθνικών μειονοτήτων και τη Βαλκανοποίησή της ώστε να είναι ευκολότερα ελεγχόμενη. Γιατί κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει πλέον ότι μεθόδευσαν την δημιουργία ενός τεράστιου διεθνούς υποπρολεταριάτου στην Ελλάδα, την στιγμή που ο Ελληνικός λαός αντιμετωπίζει τόσα εθνικά προβλήματα και ολοένα και περισσότερο το φάσμα της ανεργίας και της πείνας.

- Συνδέεται άμεσα με τις νεο-Οθωμανικές φιλοδοξίες της Άγκυρας, που έχει κάθε λόγο να επιδιώκει τη διάσπαση της εθνικής συνοχής και την αποδυνάμωση της Ελλάδας. Γι’ αυτό η Άγκυρα αρνείται συστηματικά κάθε συνεργασία για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης από το έδαφός της.
Έτσι εξηγείται και η περίεργη χαλάρωση του ελέγχου των εθνικών συνόρων, προφανώς υπό εξωτερική πολιτική και ιδεολογική πίεση και επιρροή.

Έτσι εξηγείται και η συστηματική υπονόμευση της Ελληνικής παιδείας, η παρουσίαση του Ελληνικού έθνους και της Ελληνικής ταυτότητας ως δήθεν μύθου και εφευρήματος του 19ου αιώνα και ο εξωραϊσμός της Τουρκοκρατίας. Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος. Αφού του ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να του αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά. Οι νεοταξίτες «προοδευτικοί αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, αποδομούν πια το ίδιο το Έθνος.

Προκαλεί λοιπόν έκπληξη, οργή και αγανάκτηση το γεγονός ότι αφού το ΠΑΣΟΚ τα μεθόδευσε όλα αυτά και αφού η ελληνική κοινωνία έχει φτάσει στα όρια του εμφυλίου, αποφάσισε, κυριολεκτικά στο παρά πέντε των εκλογών, να δώσει λύση στο φλέγον πρόβλημα των λαθρονεταναστών. Την ίδια στιγμή  η Ελλάδα κινδυνεύει να πεταχτεί έξω από την Συνθήκη Σέγκεν με αφορμή καταγγελίες για  …. κακομεταχείριση των λαθρομεταναστών στον Έβρο!

Πρόκειται ασφαλώς για ένα απίστευτο θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές μία ανήμπορη ελληνική διοίκηση που είναι ανίκανη να εξηγήσει στους ξένους τις πραγματικές διαστάσεις του ζητήματος και κάποιους Ευρωπαίους γραφειοκράτες που θεωρούν ότι η σημερινή υπερχρεωμένη Ελλάδα έχει υποχρέωση να προσφέρει πεντάστερη φιλοξενία στα καραβάνια των νομάδων της Ασιατικής Ανατολής και τις ορδές των Aφρικανών που κατακλύζουν την χώρα.

Κάποιος λοιπόν, πρέπει να εξηγήσει στους ευαίσθητους ανθρωπιστές Ευρωπαίους που έκαναν τα στραβά μάτια όταν ο Μπερλουσκόνι βύθιζε τα σαπιοκάραβα με τους απρόσκλητους…επισκέπτες, ότι στη νεότερη περίοδο της ιστορίας μας, ούτε αποικίες είχαμε, ούτε επιδιώξαμε να αποκτήσουμε, τουλάχιστον σε μέρη όπου δεν υπήρχε ελληνισμός. Υπόδουλοι ήμασταν μέχρι το 1821 και μετά αναγκαστήκαμε να συγκολλήσουμε, ένα-ένα τα κομμάτια της ακρωτηριασμένης μας πατρίδας, προσπάθεια που ως γνωστόν…έμεινε στη μέση. Δεν έχουμε συνεπώς κανένα λόγο και καμία ηθική, ιστορική ή άλλη υποχρέωση για να φορτωνόμαστε τον Αλγερινό, τον Τυνήσιο, ή τον Μαροκινό, όπως π.χ. η Γαλλία που αφού  τους ξεζούμισε την οικονομία και τους άρπαξε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, αναγκάζεται τώρα να τους «φιλοξενεί» στα γκέτο των πόλεων και να λούζεται τις συνέπειες της ιμπεριαλιστικής πολιτικής της.

Σήμερα η Γαλλία, όπως άλλωστε και η Βρετανία πληρώνουν  την αποικιοκρατική πολιτική με ακραία φαινόμενα κοινωνικής ή ακόμη και θρησκευτικού χαρακτήρα, βίας. Τώρα το ίδιο αρχίζει να συμβαίνει και στην Ελλάδα.  Ολόκληρες συνοικίες στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και νευραλγικά λιμάνια όπως της Πάτρας ή της Ηγουμενίτσας έχουν κατακλυσθεί από Αφγανούς, Σομαλούς, Πακιστανούς και άλλους εξωτικούς επισκέπτες που βλέπουν την Ελλάδα ως ένα ευχάριστο τόπο παραμονής και επιχειρούν να μεταφέρουν εδώ με την βία τον δικό τους τρόπο ζωής. Αυτό το καλαμπούρι, πρέπει να τελειώσει. «Να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας», είπε ο Σαμαράς και πιστεύω ότι το εννοεί.

Ας μας διώξουν από όπου θέλουν. Προτιμούμε  να ξαναπερνάμε με διαβατήριο στις ευρωπαϊκές χώρες από το να φιλοξενούμε διά της βίας…ένα εκατομμύριο αλλόθρησκους φτωχοδιάβολους  που έχουν έρθει στη χώρα μας χωρίς διαβατήριο. Περίσσεψε ο ανθρωπισμός και η υποκρισία. Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε τους πολίτες της πολύπαθης  πατρίδας μας, που στενάζουν από τον ζυγό του μνημονίου και θέλουν αν μη τι άλλο, να κυκλοφορούν στις γειτονιές τους με ασφάλεια!

Και τους καλούμε όλους να προσέξουν: Την ώρα που η Ελλάδα καλείται (για πολλοστή φορά) να αντιμετωπίσει τη «βόμβα» του μεταναστευτικού προβλήματος, η ρατσιστική βία «απλώνεται» με ανησυχητικούς ρυθμούς στις γειτονιές της Αθήνας και πολλαπλασιάζονται τα φαινόμενα “αυτοπροστασίας”. Και όλοι ξέρουμε από ανάλογα ιστορικά παραδείγματα ότι επιτήδειοι προβοκάτορες δεν θέλουν πολύ για να μετατρέψουν την οργή λόγω της λαθρομετανάστευσης, της εξαθλίωσης και της φτώχειας, σε οργή κατά των “Εβραίων” και όποιων άλλων κατηγοριών πληθυσμού τους βολεύει.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.