ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ


Τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να ξυπνήσει αυτό το έθνος, τι άλλο θα πρέπει να χάσουμε και να υποστούμε από τα παγκόσμια λυσσασμένα σκυλιά, για να καταλάβουμε ότι του κόσμου οι ύαινες, μαζί με τους εσωτερικούς προδότες και ανθέλληνες ετοιμάζουν και σχεδιάζουν τον κατακερματισμό και τον θάνατο της χώρας.

Τι άλλο θα πρέπει να.....
γίνει για να ξεζαλιστεί αυτός ο εθνικός συρφετός, που καταρρακώνεται ολημερίς και ολονυκτίς μέσα στα μπαράκια και στις καφετέριες, περιμένοντας αργά και υπνωτικά τον σωματικό και πνευματικό του θάνατο.

Τι άλλο θα πρέπει να κάνουν του κόσμου τα τσακάλια, που μαζεύτηκαν στην έρμη τούτη χώρα, για να καταλάβουμε ότι την ματώνουν και την αιμορραγούν, κλέβοντας και σκοτώνοντας σε καθημερινή βάση τους ανήμπορους και όχι μόνο, μετατρέποντας την πατρίδα μας με αστραπιαίους ρυθμούς την νέα ευρωπαϊκή Κολομβία.

Τι άλλο θα πρέπει να ξεπουλήσουν και πόσο άλλο θα πρέπει να κατακλέψουν το ιερό σώμα της πατρίδος μας του κόσμου οι σωτήρες, για να καταλάβουμε ότι θα πρέπει εν μέσω μιας νυκτός να στηθούν υπαίθρια λαϊκά δικαστήρια, προς απόδοση δικαιοσύνης και τάχιστης επιστροφής των κλεμμένων στα δημόσια ταμεία.

Θεέ μου, σε τι ανθρώπους παραδώσανε οι πρόγονοι αυτού του τόπου τα κλειδιά της πύλης, του φωτός και του πολιτισμού, για ποιούς ανθρώπους επί αιώνες πολεμούσαν τα ημίθεα παλληκάρια μας και σε τι είδος ανθρώπων τελικά εμπιστεύτηκε η πατρίδα την φύλαξη της.

Εάν είχαμε έστω και λίγο ντροπή σαν έθνος, θα φροντίζαμε τουλάχιστον, να μην χρησιμοποιούμε καθόλου, την λέξη ΕΛΛΑΣ και ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.