ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Τσίπρας: Είχα βάλει έναν ΠΑΣΟΚο βύσμα στο Στρατό και πέρασα ζωή και κότα...... ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ....


Απόσπασμα από συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα
(ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)
στο περιοδικό Schooligans:


"Ναι, είχα βάλει βύσμα. Είχα έναν γνωστό, Πασόκο εκείνη την εποχή, τον οποίο τον πήρα τηλέφωνο για να κάνει κάτι..

Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ’ έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγα. Στο τέλος, όμως, στάθηκα τυχερός.

Είχα βρει έναν νόμο που είχε βγάλει τότε ο Τσοχατζόπουλος που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής, παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Κατέβηκα, λοιπόν, στις εκλογές -ήμουν ο πρώτος οπλίτης στην ιστορία του ελληνικού στρατού που είχε γίνει υποψήφιος βουλευτής. Όταν επανήλθα στον στρατό, είχε μειωθεί η θητεία από 15μηνο σε 12μηνο. Κι έτσι εκεί που χρώσταγα έξι μήνες για ν’ απολυθώ, χρώσταγα ξαφνικά τρεις!

Άσε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής κι από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δε μου βαράγανε! Φοβερό! Έτσι είναι στον στρατό μωρέ…"

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ.




ΠΗΓΗ

6 σχόλια:

  1. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΩΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ / Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΩΣ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ ? Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ? ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΔΕΙΤΑΙ ΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΣΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΑ . ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ ΦΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ,ΟΥΤΕ Ν.Δ,ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΩΜΩΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΝ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΖΟΥΝ ? ΛΑΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΣΙΠΡΑ !ΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ?ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ !ΑΛΛΑ ΩΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !!!ΔΕΣ ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΝΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ !ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΗ Ο ΥΠΟΦΕΝΟΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ??ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ .!ΠΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΩΠΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ),(ΘΡΑΚΗ),ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΑΣ, ΕΙΤΕ ΘΑΛΑΣΣΗΣ,Π.Χ (Α.Ο.Ζ), ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΟΣ ΣΤΟ (ΛΑΘΡΟ)...., ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ??? ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. Η ΜΗΠΩΣ ΑΘΕΟΙ ??ΒΟΛΕΒΗ Ε ?ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, Κ.Λ.Π !ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΚΕΡ ,(ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!) ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΜΑΧΗΤΗ, !!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ,ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, Κ.Λ.Π ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΗΜΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ !!!ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΛΛΗ,. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗ ΑΜΑΧΗΤΟΣ ΠΟΤΕ!!!! Ε, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!!!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΗ ΕΤΣΙ !!!!ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΑΘΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα τωρα....επειδη δεν ειναι υποκριτης?Επειδη μιλαει για την νεοελληνικη πραγματικοτητα??Ωμα??Αρεσει η ψευτια τελικα..Παω στοιχημα οτι τουλαχιστον οι μισοι διαχειριστες του μπλογκ βαλατε βυσμα στο στρατο..Ομολογησε κατι που ολοι ξερουμε..Την υποκρισια και τη φαιδροτητα της στρατιωτικης θητειας..Μαλλον θελετε να βγει ο Σαμαρας να σας πει πως πηγε απο επιλογη στις ειδικες δυναμεις..Και θα τον πιστεψετε και θα τον επαινεσετε κατι μου λεει..Λαικισμος!Απογοητευομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπηρετήσαμε κανονικά τις θητείες μας και εγώ συγκεκριμένα στο σύνολο σε παραμεθόριο.
    Όσο για το blog...υπάρχουν 2 διαχειριστές και αρκετοί συνεργάτες....συνεπώς οι απόψεις είναι πολλές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι τα ίδια σκατά είναι! Και ο καθένας προσπαθεί να βρει τα τρωτά του άλλου και δεν κυτταζει την καμπούρα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, αναρωτιέμαι οι αντιρρησίες συνείδησης που υποστηρίζει το κόμμα του, πώς ανέχονται ο αρχηγός τους να έχει υπηρετήσει, έστω και στην Αθήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.