ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Τούρκος υπουργός Άμυνας:"Εχθροί μας ,είναι οι ΗΠΑ,η Γαλλία και η Γερμανία"!

“Οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου και όχι οι περιφερειακοί γειτονές μας είναι οι νέοι αντίπαλοι της Τουρκίας”,δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ αναφερόμενος στη διστακτικότητα των ΗΠΑ να “μοιραστεί” την αμυντική τεχνολογία με την Άγκυρα....

“Οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου και όχι οι περιφερειακοί γειτονές μας είναι οι νέοι αντίπαλοι της Τουρκίας”,δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ αναφερόμενος στη διστακτικότητα των ΗΠΑ να “μοιραστεί” την αμυντική τεχνολογία με την Άγκυρα .

"Αντίπαλοι μας δεν είναι πλέον οι γειτονικές χώρες. Οι νέοι ανταγωνιστές για τον τουρκικό λαό είναι σήμερα η Γερμανία, η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες”,είπε ο Γιλμάζ,ο οποίος είναι σαφές ότι αναφερόταν στο “καυτό ζήτημα” της αποδέσμευσης λογισμικού για τα F-35.

Η Άγκυρα πιέζει με κάθε τρόπο για το “ξεκλείδωμα” του λογισμικού των αεροσκαφών,κάτι που αυτή τη στιγμή δεν μοιάζει πιθανό. Όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην ανάπτυξή του το F-35, οι μαζικές περικοπές στις παραγγελίες απ΄ όλες σχεδόν τις χώρες και η πίεση της Lockheed Martin,προκειμένου να “μην χάσει το πελάτη”, πρέπει να προβληματίζουν.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.