ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Μιχελάκης: Θα δούμε για εκλογές εάν καθυστερήσει το PSI


Aν η διαδικασία για την διαπραγμάτευση του PSI καθυστερήσει θα δούμε για εκλογές δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης. Όσον αφορά στο θέμα της υπογραφής του Αντώνη Σαμαρά που ζητούν οι εταίροι μας, ανέφερε ότι τέτοιο αίτημα δεν έχει υποβληθεί στη ΝΔ

Όπως είπε ο Γ. Μιχελάκης αναφορικά με τη διάρκεια της κυβέρνησης Παπαδήμου, σύμφωνα με το πλαίσιο αρχών, έχει αποστολή την υλοποίηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου και τη διεξαγωγή των εκλογών,
Πρόσθεσε, δε, ότι η ομάδα Βενιζέλου που γνώριζε τον οδικό χάρτη που θα ακολουθήσει η διαπραγμάτευση του PSI συμφώνησε σε εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου.

"Αν η διαδικασία καθυστερήσει, τότε θα το δούμε", είπε, ενώ ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν μιλά για μεγάλη παράταση του βίου της, όπως, π.χ., προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Όσον αφορά στο θέμα της υπογραφής, ανέφερε ότι "δεν έχω να προσθέσω κάτι πάνω στο θέμα της υπογραφής που ζητείται από τον κ. Σαμαρά". Η ΝΔ μένει στις πέντε θεσμικές και πλήρεις ενέργειες με τις οποίες έχει δημοσίως δεσμευθεί ο πρόεδρος του κόμματος στην συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, είπε.
Σημείωσε ακόμη ότι η διαπραγμάτευση για τα συνοδευτικά μέτρα της συμφωνίας θα γίνουν στα μέσα του 2012 και ότι "θα την κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ".
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι οι θέσεις της ΝΔ για την εφεδρεία ισχύουν.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.