ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΣΗΜΟΙ CONTACTEES (Γ' μέρος)



Ίσως η πιο διάσημη προσωπικότητα στους contactees να είναι ο Claude Vorilhon, γνωστός σήμερα ως Ραέλ! Ως την ηλικία των 27 ετών, ζούσε το πάθος του ως οδηγός αγώνων αυτοκινήτου και δημοσιογράφος. Αυτό έμελε να αλλάξει στις 13 Δεκεμβρίου του 1973, όταν, καθ 'οδών προς την εργασία του, είχε μια συνάντηση με ένα ufo που άλλαξε τη ζωή του για πάντα. Ο εξωγήινος που βγήκε από το άγνωστο σκάφος του έδωσε μια νέα, λεπτομερή εξήγηση για την προέλευσή μας και διάφορες χρήσιμες πληροφορίες για το πως να οργανώσουμε το μέλλον μας, τα οποία καταγράφηκαν στο βιβλίο:


Intelligent Design (Ευφυής Σχεδιασμός). Μετά από έξι συνεχόμενες συναντήσεις στην ίδια τοποθεσία , ο Ραέλ αποδέχτηκε την αποστολή που του ανατέθηκε: Να ενημερώσει την ανθρωπότητα γι αυτό το επαναστατικό μήνυμα και να προετοιμάσει τον πληθυσμό να υποδεχτεί τους Δημιουργούς του, τους Ελοχείμ, χωρίς κανέναν μυστικισμό ή φόβο, αλλά σαν ενσυνείδητα και ευγνώμονα ανθρώπινα όντα.

 

‘’ Πριν από χιλιάδες χρόνια, οι επιστήμονες ενός άλλου πλανήτη ήρθαν στη γη και δημιούργησαν όλες τις μορφές της ζωής, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου, τον οποίο δημιούργησαν κατ 'εικόνα τους. Οι αναφορές στους εν λόγω επιστήμονες και το έργο τους μπορεί να βρεθεί στα αρχαία κείμενα πολλών πολιτισμών. Λόγω της εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας τους, θεωρήθηκαν ως Θεοί από τους πρωτόγονους προγόνους μας και συχνά αναφέρονται ως «Ελοχίμ», που στα αρχαία εβραϊκά σημαίνει «Αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό».
Σε κάθε κουλτούρα της Γης, ερχόταν ένας αγγελιαφόρος, είτε ήταν ο Μαιτρέγυα των Βουδιστών, ο Μωάμεθ των Μουσουλμάνων, ο Μεσσίας των Εβραίων, ή κάθε άλλο όνομα που έδωσαν οι πολλές φυλές που υπάρχουν στον κόσμο. Σήμερα, ο αναμενόμενος αγγελιοφόρος, όπως όλοι οι προηγούμενοι, δεν θα έρθει για να ευχαριστήσει τους πάντες, αλλά για να πει τι περιμένουν από εμάς οι Δημιουργοί μας.’’,δηλώνει ο Ραέλ!
Μέσα στη χρονιά που ακολούθησε, εμφανίστηκε σε δύο δημοφιλή τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά show της Γαλλίας και λίγο αργότερα, ίδρυσε τον σύνδεσμο MADECH, ένα γκρουπ ανθρώπων που ενδιαφερόταν να τον βοηθήσει στην τεράστια αποστολή του, το οποίο αργότερα θα γινόταν το Ραελιανό Κίνημα. Στο τέλος του 1974, ο σύλλογος αριθμούσε 170 μέλη. Σήμερα, υπάρχουν περισσότερα από 70000 μέλη σε 97 χώρες!
Στις 7 Οκτωβρίου του 1975, είχε μια δεύτερη συνάντηση στην οποία του δόθηκαν επιπρόσθετες πληροφορίες, οι οποίες καταγράφηκαν στο δεύτερό βιβλίο του, τη δεύτερη έκδοση του Intelligent Design. Από τότε, ο Ραέλ γυρίζει την Υφήλιο, δίνοντας συνεντεύξεις και σεμινάρια σε κάθε ήπειρο, συγκεντρώνοντας αυτούς που μοιράζονται την επιθυμία να καλωσορίσουν τους Δημιουργούς μας.



 


Τo 1997, ο Ραέλ, ίδρυσε με μεγάλη επιτυχία την CLONAID, την πρώτη εταιρία που προσφέρει κλωνοποίηση σε ανθρώπινα όντα (www.clonaid.com). Αυτή η εταιρία εξηγεί πως η σημερινή τεχνολογία κλωνοποίησης είναι το πρώτο βήμα στην αναζήτηση για την αιώνια ζωή. ’’ Όταν θα μπορούμε να κλωνοποιούμε ακριβή αντίγραφα του εαυτού μας, το επόμενο βήμα θα είναι να μεταφέρουμε τη μνήμη μας και την προσωπικότητά μας στους νέους κλωνοποιημένους εγκεφάλους μας, κάτι το οποίο θα μας επιτρέψει να ζούμε πραγματικά για πάντα.’’
Ο Ραέλ φιλοξενήθηκε στα πιο σημαντικά τηλεοπτικά προγράμματα παγκοσμίως, όπως το 60 λεπτά και τα δελτία ειδήσεων του CNN, FOX, και BBC. Προσκλήθηκε από το Αμερικανικό Κογκρέσο για να εξηγήσει το όραμά του για την επιστήμη και φιλοξενήθηκε από πολλούς ηγέτες αυτού του κόσμου, με τον Πρόεδρο του Κονγκό, Denis Sassou N'Guesso, να είναι ο πρώτος που τον υποδέχθηκε επίσημα το 2000.
Ο τελευταίος σημαντικός σκοπός του Ραέλ εδώ και 30 χρόνια, είναι να κτίσει έως το 2035 μια πρεσβεία υποδοχής των δημιουργών μας (όπως του ζητήθηκε στις συναντήσεις) και ότι χρήματα συγκεντρώνει, μαζεύονται γι’αυτό το σκοπό.


 


Ένας ακόμα διάσημος contactees, o Sixto Paz Wells γεννήθηκε στη Λίμα του Περού, το Δεκέμβριο του 1955. Σπούδασε γενετική στη Marian Brothers και ιστορία στο Pontificia Universidad Catolica. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς σύγχρονους contactees στον κόσμο, καθώς έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα παγκόσμια συνέδρια ufo και έχει δώσει αμέτρητες συνεντεύξεις στους πιο γνωστούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, αποκαλύπτοντας τις συναντήσεις του, με απεσταλμένους μιας εξωγήινης φυλής που θέλει να βοηθήσει την ανθρωπότητα.

 


Ο Sixto Paz ισχυρίζεται ότι οι εκπρόσωποι έχουν καταγωγή από τον αστερισμό του Ωρίωνα, έρχονται όμως από την εξωγήινη βάση που βρίσκεται στο φεγγάρι Γανυμήδη, του Δία. Η πρώτη επαφή έγινε το 1974, με ένα τηλεπαθητικό μήνυμα που όρισε την ημερομηνία μίας στενής επαφής τρίτου τύπου!
Εκείνη τη μέρα του 1974, ο Sixto Paz όπως καθόταν στο σαλόνι του έλαβε ένα απρόσμενο τηλεπαθητικό μήνυμα: “Το όνομα μου είναι Oxalc και είμαι από τη Morlen, που εσείς ονομάζετε Γανυμήδη, ένα από τα φεγγάρια του Δία. Να περιμένετε τον ερχομό μας. Θα μας δείτε σύντομα.” Το μήνυμα επιβεβαιώθηκε από πολλούς φίλους του, που μπήκαν αργότερα στο δωμάτιο, το οποίο εκτός των προαναφερθέντων ζητούσε συνάντηση στην έρημο Chilca, 60 χιλιόμετρα Νότια της Λίμα, στις 7 Φεβρουαρίου.


 

Οι φίλοι και πρώτοι του ακόλουθοι, συγκεντρώθηκαν σε εκείνο το μέρος, εκείνη τη μέρα, αρκετά επιφυλακτικοί. Κατά την ακριβή ώρα, μια παράξενη και έντονη λάμψη εμφανίστηκε πίσω από τους λόφους. Για μερικά δευτερόλεπτα το βράδυ έγινε μέρα και ένα φως άρχισε να ταξιδεύει πάνω από τις κορυφογραμμές, μέχρι να κάνει στάση στη δεξιά πλευρά του ορίζοντα. Το φως αφότου σταμάτησε, ξεκίνησε να ταλαντεύεται και να μετατρέπεται σταδιακά σε ένα μεταλλικό δισκοειδές περιστροφικό αντικείμενο με πολλά μικρά παράθυρα και πλευρικά χρωματιστά φώτα. Εκεί παρέμεινε για αρκετά λεπτά και όλοι διαισθάνθηκαν ένα διανοητικό μήνυμα που ανέφερε ότι «δεν σκοπεύαμε να κατέβουμε σήμερα, γιατί δεν ξέραμε πως θα εκδηλώνατε τα συναισθήματα που θα νοιώθατε. Θα υπάρξει ένα νέο κάλεσμα."
Η επαφή οδήγησε τον Sixto Paz στη δημιουργία ενός μεγάλου οργανισμού στη Λατινική Αμερική, την ‘’αποστολή Ράχμα’’ (mission Rahma), που σύντομα απέκτησε αρκετούς ακόλουθους. Η αποστολή που του δόθηκε ήταν να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για πιο εκτεταμένες αλληλεπιδράσεις σε επερχόμενες εξωγήινες επισκέψεις.


 


Από τότε πολλά μέλη, όπως και ο Sixto Paz, είχαν ψυχικές επικοινωνίες με διάφορους εξωγήινους της φυλής και αρκετές φορές εμφανίστηκαν ιπτάμενοι δίσκοι πάνω από την έρημο, στο σημείο της πρώτης συνάντησης.
Το πλούσιο φωτογραφικό ηλικό και οι εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες, επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του Sixto Paz, που πολύ πιθανόν να είναι ένας αυθεντικός γαλαξιακός διπλωμάτης!
Μια άγνωστη ιστορία δύο ανθρώπων που έγινε αρκετά γνωστή μέσα από ένα ισπανικό ντοκιμαντέρ, ήταν αυτή των Jose και Graciela Aymara.
Ο Χοσέ, ζούσε στο νοτιοδυτικό Εκουαδόρ, όταν τον πλησίασε κοντά σε ένα ποτάμι, ένα ον που κατέβηκε από έναν ιπτάμενο δίσκο. Το εξωγήινο ον που ερχόταν από τον πλανήτη Ectom, ρώτησε τον Jose, αν με την σύζυγό του θα ήταν πρόθυμοι, να κυοφορήσει η Graciela ένα από τα γονιμοποιημένα έμβρυα τους. Σκοπός τους ήταν να μεταδοθεί η συναισθηματική ευαισθησία της ανθρωπότητας στο είδος τους, την οποία είχαν χάσει κατά τη διάρκεια των αιώνων. Στην πειραματική διαδικασία, έλαβαν μέρος και άλλες οκτώ γυναίκες από την περιοχή του Εκουαδόρ, την ίδια χρονική στιγμή. Όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε, οι εξωγήινοι αποχώρησαν και δεν ξαναγύρισαν ποτέ. Η Graciela που ήταν στείρα, μετά την διαδικασία μπορούσε να κάνει παιδιά. Αυτό όμως, δεν ήταν το μόνο δώρο που έλαβε. Το δεύτερο δώρο, ήταν η κατανόηση της αξίας των ανθρώπινων συναισθημάτων.
Ο Jose και η Graciela, δεν δημοσιοποίησαν για χρόνια το περιστατικό, παρά μόνο στα βαθιά τους γεράματα, αφού ο φόβος τους να μην γίνουν πειραματόζωα του αδίστακτου είδους μας, ήταν μεγάλος και δικαιολογημένος.
Ένας από τους ανθρώπους που θέλησαν να κρατηθούν μακριά από τη δημοσιότητα, αλλά έγιναν γνωστοί από την ιστορία τους, ήταν ο Monsieur "Y". Μέσα από το βιβλίο του Wendelle C. Stevens "UFO Contact From Planet Baavi , In Proxima Centauri of the Centaurus Group" αποκαλύπτεται η συνάντηση του Monsieur με την εξωγήινη φυλή των Baavian και το ταξίδι του στον πλανήτη τους Baavi.


 


Ήταν το 1964, όταν οι Baavian μετέφεραν τον Monsieur από την έρημο της Αλγερίας στον πλανήτη τους για δύο μήνες, όπου εργάστηκε και έζησε ανάμεσά τους. Σήμερα, τα κείμενα της γλώσσας τους, τα μαθηματικά, οι επιστήμες και η φιλοσοφία τους, που βρέθηκαν στις σημειώσεις του Monsieur, παραμείνουν κρυμμένα σε ένα γαλλικό πανεπιστήμιο, υπό την εποπτεία του κρατικού έλεγχου. Οι ελάχιστοι επιστήμονες που μελέτησαν όλα αυτά τα χρόνια τη γραφή των Baavian, έχουν δηλώσει ότι φέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός χρήσιμου συστήματος γλώσσας, και ότι είναι μάλλον απίθανο ο Monsieur ή οποιοσδήποτε άλλος να κατασκεύασε εδώ στη Γή ένα τόσο πολύπλοκο λεξιλόγιο.

Οι πολυπληθείς σημειώσεις του Monsieur, περιλαμβάνουν επίσης όλες τις τροχιές των πλανητών, γύρω από το άστρο Proxima Centauri του αστερισμού του Κενταύρου, που βρίσκεται σε απόσταση 4,3 έτη φωτός από το δικό μας ήλιο. Τροχιές που ούτε με τα πιο σύγχρονα τηλεσκόπια δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να δούμε.


 ufotruth-gr.blogspot.com
 

Κλείνοντας, αλλοι διάσημοι Contactees είναι οι εξής: Zigmund Adamski, Wayne Sulo Aho, Cedric Allingham, Orfeo Angelucci, Albert Coe, James Cooke, Carlos Diaz, James Gilliland, Calvin C. Girvin, Brigitte Grant, Gabriel Green, Steven M. Greer, David Hamel, Dana Howard, Betty and Barney Hill, George King, Phillip Krapf, Dino Kraspedon (aka Aladino Felix), Gloria Lee, Nancy Lieder, Oscar Magocsi, Dan Martin, Riley Martin, Howard Menger, Bonnie Meyer, Buck Nelson, Elizabeth Klarer, Ted Owens, Reinhold O. Schmidt, Sun Ra, Whitley Strieber, Frances Swan, Samuel Eaton Thompson, George Hunt Williamson, Dwight York, Keiho Kitano. Πληροφορίες για το έργο τους, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Wikipedia.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.