ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η… μπεϊμπισίτερ στηρίζει Γιώργο



Τελικά όλα έχουν την εξήγησή τους σε αυτή τη ζωή ακόμη κι αν αφορούν μια… μπεϊμπισίτερ.


Ο λόγος για τη βουλευτίνα – ανεξάρτητη εδώ και κάμποσο καιρό – Έλσα Παπαδημητρίου, η οποία ως γνωστόν εξελέγη στην Αργολίδα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προσανατολίζεται να δώσει θετική ψήφο στην πρόταση για ανανέωση της....
εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση που υπέβαλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Σε δήλωσή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η πάλαι ποτέ «επαναστάτρια» που της άρεσε να ακούει Τζάνις Τζόπλιν και είχε δώσει το παρόν στη μεγάλη σύναξη της αμερικανικής νεολαίας στο Γούντστοκ το 1969, ανέφερε: 



«Πιστεύω ότι οι εκλογές θα ήταν καταστροφικές και ίσως οδηγούσαν την Ελλάδα έξω από την ευρωζώνη. Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να αφεθεί ο κ. Παπανδρέου να κάνει τη δουλειά του». Πάντως η κ. Παπαδημητρίου χαρακτήρισε «μη αναγκαία» την εξαγγελία για διενέργεια δημοψηφίσματος, καθώς θεωρεί ότι «δημιουργεί προβλήματα».

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις θεωρούν ότι το γεγονός ότι έκανε μπέιμπισιτινγκ στον πρωθυπουργό – όταν αυτός ήταν μωρό – δεν έχει καμία σχέση με την απόφασή της αυτή.



ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΣΚΑΤΟ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΕΙΣ ΦΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΛΙΠΟΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.