ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ


ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ!

Σημαντική αύξηση προσκυνητών παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, αφού υπολογίζεται ότι πάνω από 400 προσκυνητές καθημερινά φτάνουν στο Περιβόλι της Παναγίας.

Να αναφερθεί ότι το Άγιον Όρος, επισκέπτονται κάθε χρόνο πάνω από 1 εκατομμύριο προσκυνητές από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

"Ήρθα και ήμουν σκλαβωμένος, έχω καθαρίσει τόσο τον εαυτό μου, που πραγματικά δεν το πίστευα", αναφέρει χαρακτηριστικά προσκυνητής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, μερικές από τις μαρτυρίες προσκυνητών που επισκέπτονται το Άγιον Όρος:




ΣΧΟΛΙΟ HELLAS - ORTHODOXY: ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, όλο και περισσότερος κόσμος ανακαλύπτει το Περιβόλι της Παναγίας! Μάλιστα, ακόμα και όσοι είναι δύσπιστοι αρχικά, ξαναπάνε πολλές φορές όταν...γίνει η αρχή!
 

Κατάνυξη στη Μονή Βατοπαιδίου

Ξεχωρίζουμε τα όσα είπε ένας προσκυνητής στο σχετικό ρεπορτάζ: "Όταν βγαίνουμε έξω από το Όρος, αισθανόμαστε απογοήτευση"!!!


Να λοιπόν ποια είναι η εικόνα της σύγχρονης κοινωνίας: ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ!


Όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, έχουμε χρέος να μεταφέρουμε το μήνυμα ελπίδας που εκπέμπει το Άγιον Όρος ΚΑΙ ΕΞΩ από αυτό, στην κοινωνία: Και είναι σίγουρο πως τότε, θ'αλλάξει κι εκεινη προς το καλύτερο!


Υ.Γ. Μπόλικο ξύδι σε ορισμένους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.