ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Μετακινούν όλα τα στρατιωτικά αεροδρόμια κάτω από τον Βόλο;


Εάν οι πληροφορία που μας δόθηκε έχει πραγματική βάση, τότε η κυβέρνηση Παπανδρέου στοχεύει στην δημιουργία της Βόρειας Ελλάδας ως μίας νεκρής ζώνης της χώρας, η οποία πλέον πολύ δύσκολα θα ικανοποιεί τις αμυντικές (και άλλες) ανάγκες της. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως μία τέτοια αποχώρηση των στρατιωτικών αεροδρομίων σημαίνει κάτι πολύ χειρότερο για τα εθνικά μας ζητήματα και την δημιουργία μίας γκρίζας ζώνης (καλής θέλησης προς τους βόρειους κυρίως) γείτονές μας.

Μιλώντας σήμερα με στρατιωτικό της πολεμικής αεροπορίας μου ανέφερε ότι σύντομα όλες οι στρατιωτικές μονάδες Θεσσαλονίκης και Λάρισας θα κλείσουν και οι μοίρες θα μετακινηθούν σε στρατιωτικά αεροδρόμια κάτω από το ύψος του Βόλου.
Μέσα σε αυτές είναι και η μοίρα των πυροσβεστικών με έδρα Θεσσαλονίκη. Με λίγα λόγια αν ξεσπάσει μια φωτιά στην Φλώρινα θα πρέπει το πυροσβεστικό να σηκωθεί από κάποιο αεροδρόμιο κάτω του ύψους του Βόλου, δίχως δυνατότητα μετασταθμευσης διότι δεν θα υπάρχει κανένα στρατιωτικό αεροδρόμιο να το δεχτεί.
Το ίδιο και στην περίπτωση που κάποιο στρατιωτικό αεροπλάνο θελήσει να κάνει μεταστάθμευση στη Βόρειο Ελλάδα.
Το χειρότερο δε ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα να κατεβούν τα C-130 στη Θεσσαλονίκη. Όχι μόνο Θεσσαλονίκη δηλαδή αλλά και ολόκληρη Βόρειο Ελλάδα.
Το σήμα τους έλεγε ότι η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι αρχές Νοεμβρίου.
Σας παρακαλώ δημοσιεύστε το να μας δώσει περισσότερα κάποιος που γνωρίζει. Τα στρατιωτικά αεροδρόμια πρέπει πάση θυσία να παραμείνουν επάνω. Εκτός και αν συντόμως κάποιοι επιθυμούν να μην υπάρχει Ελλάδα επάνω…

Αυτά μας μετέφερε σαν πληροφορία αναγνώστης μας και αυτόματα τίθενται μία σειρά πολύ σοβαρών ζητημάτων, σχετικά με τον νέο-πατριωτισμό που διέπει την κυβέρνηση Παπανδρέου.

Εάν η συγκεκριμένη πληροφορία αληθεύει, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε γιγαντιαίου μεγέθους αλλαγές στην γεωγραφική δομή της χώρας. Και μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κάποιοι θα πρέπει (επιτέλους) να σκεφτούν την πατρίδα και όχι την παρτίδα που παίζουν εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνισμού συγκεκριμένοι κύκλοι με τα εδώ υποπόδιά τους… Κωνσταντίνος


ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΕΘΑ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
    Εξαλλου,στην προσφατη συνεντευξη του στο Real FM αλλα και στο ΕΘΝΟΣ με τιτλο «ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ» ο κ.Μπεγλιτης εμφανιζεται ιδιαίτερα άβουλος στο να εφαρμοσει την ισχυουσα νομοθεσια για τις αναβολες λογω σπουδων,αφου δεν αναφερει κανενα μετρο επιβολης κυρώσεων στους χιλιαδες πλέον ανυποτακτους εξωτερικού, όπως εχει κάθε δικαιωμα να πραξει άμεσα,αλλα ουσιαστικά εξομοιωνει με αυτους όλους τους νέους ,οι οποιοι βρισκονται νομιμα εκτος στρατευματος για σπουδες προπτυχιακες, μεταπτυχιακες , για διδακτορικο αλλα και για μεταδιδακτορικες σπουδες,αφου είναι προφανες ότι προτιθεται να δημιουργησει προβληματα σε αυτους που είναι συννομοι χωρις να θιξει αυτους οι οποιοι είναι από ετων παρανομοι και γνωστοι-«άγνωστοι,»όπως καποιοι άλλοι.Οπως και στα φορολογικα θεματα,οπου υπαρχει προκλητικη ανοχη στους μεγαλους και γνωστους φοροφυγαδες και συμπιεση των μικρομεσαιων αστικων στρωματων,που με κοπους δημιουργουν νομιμα ενα μικρο οικονομικο αποθεμα αφαλειας,ετσι και στα στρατολογικα επιδιωκεται η ιδια λαϊκιστικη ,«περονιστική»κατά βαση, διωξη των φοιτητων που προερχονται από μικρομεσαία αστικα στρώματα,που αγωνιζονται χρονια για να εχουν ολοκληρωμενες σπουδες (πτυχιο+μεταπτυχιακο+διδακτορικο) εργαζομενοι παραλληλα σκληρα για να κρατησουν και τη δυνατοτητα σπουδων τους.
    ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο κ.ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΦΥΓΩΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ!
    Eξαλλου,αφου στη συνεντευξη του στο ΕΘΝΟΣ αναρωτιεται γιατι οι φτωχοι στρατευσιμοι είναι συνεπεις,ενώ οι πιο ευκαταστατοι είναι ασυνεπεις και καταστρατηγουν την ισονομια και την κοινωνικη δικαιοσυνη,ας διαβασει την παρακατω Υπουργικη Αποφαση που εξεδωσε μαζι με τον κ.Βενιζέλο προ μηνών και η οποια ασφαλέστατα ενθαρρυνει αυτους που «τα φυσανε» να παραμεινουν ,παρα την ισχυουσα νομοθεσια, εκτος στρατευματος μεχρι τα 35 (ενώ το ανωτατο οριο είναι η ηλικια των 33 ετων) και να εξαγοραζουν ευκολωτατα ολη σχεδον τη θητεια τους χωρις να ακουμπησουν απλα ένα οπλο και χωρις να φορεσουν χακι ουτε για μια ωρα:
    Αριθμ. Φ.429.1/ 20/281813 (4)/ ΦΕΚ τευχος Β,Αρ. Φύλλου 517,
    5 Απριλίου 2011
    Ρύθμιση υποχρεώσεων των αντιρρησιών συνείδησης,
    που έχουν συμπληρώσει το τριακοστό πέμπτο (35ο)
    έτος της ηλικίας τους,Άρθρο 1
    Η εποχη των Ελληνων-ιθαγενων-κορόϊδων εχει τελειωσει ανεπιστρεπτι..Η σχεση της κρατικης εξουσιας και των ,αποφασισμενων μαλιστα για δημοκρατια και αξιοπρέπεια,πολιτων είναι αμφιδρομη και ισοβαρής.Η σταση που κραταει ο κ.Μπεγλιτης οδηγεί στη διατυπωση νομικης,διοικητικης και πολιτικης μομφης,ισως και καταγγελιας εναντιον του,αφου εσκεμμενα και εν επιγνωσει δεν χρησιμοποιει τις υπουργικες δικαιοδοσιες του αφενος μεν για την καταργηση των πολυαριθμων «εμφυλιοπολεμικων» στρατοπεδων για να μη δυσαρεστησει,όπως συνομολογει,τοπικους κομματαρχες,αφετερου γιατι δεν κινει κυρωσεις και διωξη κατά των στρατοφυγων,ενώ ζητει να βρει εξιλαστηρια θυματα σε αυτους που βρισκονται νομιμα σε αναβολη λογω σπουδων και εχουν ηδη χρονικους προγραμματισμους σπουδων ,υποβαλλομενοι αυτοι και οι γονεις τους σε υψηλες δαπανες,με βαση το ευρος των αναβολών το οποιο ηδη τους εδωσε βασει νομου η Πολιτεια και το οποίο δεν είναι διαπραγματευσιμο ουτε νομικα ουτε ηθικά και πολιτικά.
    Αν παλι θελουν οι κρατουντες να φοβισουν τους φοιτητες,για να μη ξεσηκωθουν τις επομενες μερες κατά του νομοσχεδιου της Διαμαντοπούλου,πλανωνται οικτρα:
    οι επομενοι μηνες ερχονται αδυσωπητοι για την προσωπικη και συλλογικη συνείδηση και αίσθηση ευθύνης και τα «ρωμέϊκα παζαρεματα» και οι εκβιασμοι φοιτητών με απειλες στράτευσης,όπως και τα ΜΑΤ και οι γελοιοι κουκουλοφοροι προβοκατορες, αποτελουν πλέον ένα καταπτυστο παρελθον! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.