ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Tέσσερις προσαγωγές για την δολοφονία των δύο αστυνομικών


Τέσσερα άτομα έχουν προσαχθεί ως ύποπτα και εξετάζονται από την Ασφάλειας Αττικής για την αιματηρή συμπλοκή στου Ρέντη πριν από περίπου δύο μήνες, που στοίχησε τη ζωή σε δύο αστυνομικούς. Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για δύο άτομα από την Αλβανία και δύο από την πρώην Σοβιετική Ένωση....

Οι δύο νεαροί αστυνομικοί, Γιάννης Ευαγγελινέλης 23 χρονών και Γιώργος Σκυλογιάννης 22 ετών δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ, όταν ο οδηγός ενός ύποπτου αυτοκινήτου άνοιξε πυρ εναντίον τους με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονται στα ίχνη υπόπτων.

Μάλιστα, περίμεναν τις αναλύσεις DNA από την κηλίδα αίματος που είχε βρεθεί έξω από το αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν μετά τις δολοφονίες των αστυνομικών, προκειμένου οι αρχικές υπόνοιες και ενδείξεις να μετατραπούν σε αποδείξεις.

Η αστυνομία εδώ και αρκετό καιρό έχει βάλει στο στόχαστρό της μία συμμορία 8-10 ατόμων που είναι ύποπτα για κλοπές οχημάτων από εκθέσεις αυτοκινήτων, προκειμένου να τα χρησιμοποιούν στις εγκληματικές τους ενέργειες.

Οι ίδιες α πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση για την προσαγωγή 4 υπόπτων προσώπων έγινε σήμερα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και κυρίως στην Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να είναι αυτοί οι ένοχοι και να πεθάνουν με τον ίδιο τρόπο που ήρθαν στην πατρίδα μας να σκοτώνουν και να ληστεύουν εμάς που είμαστε ανυπεράσπιστοι από ένα κράτος υποταγμένο στις στοές και στους εβραίους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.