ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Συνεχώς μειώνεται ο Λευκός πληθυσμός της Ευρώπης. Δυσοίωνες προβλέψεις για την Ελλάδα


Συρρικνούμενος εμφανίζεται ο Λευκός πληθυσμός της Ευρώπης σύμφωνα με το Γερμανικό Ίδρυμα για τον Παγκόσμιο Πληθυσμό, ενώ αντιθέτως ο γενικός πληθυσμός της Γης εμφανίζει μια αυξητική τάση της τάξης του 1,14%. Οι προβλέψεις για την Ελλάδα εμφανίζονται δυσοίωνες αφού δείχνουν μια πρόβλεψη για μείωση του πληθυσμού της τάξεως των 200.000 σε 25 χρόνια. Η εν λόγω πρόβλεψη, αξίζει να σημειωθεί, προσμετρά την αθρόα λαθρομετανάστευση, γεγονός που κάνει την πρόβλεψη ακόμα πιο δυσοίωνη στην πραγματικότητα.  Γενικώς αυτή την στιγμή, προσμετρώντας πάντα την λαθρομετανάστευση, ο δείκτης αύξησης του πληθυσμού της χώρας τοποθετείται στο 0,1% με το 73% του πληθυσμού να διαμένει στα αστικά κέντρα. Μπροστά σε αυτά τα δυσοίωνα πραγματικά νούμερα η κυβέρνηση αντιπαραβάλει τα νέα της μέτρα που θέτουν ως στόχο τους πολύτεκνους και εν γένει την Ελληνική οικογένεια, αφήνοντας πάντα άθικτους τους λαθρομετανάστες και τους σαθρούς μηχανισμούς που επιτρέπουν την ανεξέλεγκτη διάβαση τους από τον Έβρο μέχρι τα αστικά κέντρα.


Στον αντίποδα το… Αφγανιστάν με μία αύξηση πληθυσμού της τάξης του 4,8% παρά τους πολέμους και παρά το γεγονός ότι λόγω Αφγανιστάν δεν φαίνεται στους δείκτες η πραγματική διάσταση του δημογραφικού μας προβλήματος. Δεν είναι λοιπόν αποκύημα φαντασίας, όταν κάποιος σκεφτεί και το νεό μεταναστευτικό ρεύμα των Ελλήνων προς την Ευρώπη που ήδη έχει αρχίσει και προπαγανδίζουν ως λύση τα ΜΜΕ, το ότι ήδη σχεδιάζεται η αντικατάσταση των Ελλήνων με έναν πιο “βολικό”, για τους καπιταλιστές και τους υπηρέτες τους, πληθυσμό. Έναν πληθυσμό που θα δουλεύει για λιγότερα, θα αντιδρά λιγότερο και φυσικά θα ψηφίζει ακόμα πιο “πειθαρχημένα”. Ιδού και ο ρόλος της αριστεράς, η οποία πιέζει για επιτάχυνση αυτών των διαδικασιών με αιτήματα για μαζική απόδοση ασύλου και νομιμοποίησης της διαδικασίας ουσιαστικού θανάτου του Ελληνισμού.

Το παραμύθι της “αντισυστημικής” αριστεράς έχει πλέον χρεωκοπήσει, αφού δεν γίνεται οι νεόπλουτοι “διανοούμενοι” της αριστεράς και της Εκάλης να ευαγγελίζονται τον “αντισυστημικό” τους ρόλο την ίδια στιγμή που ολόκληρο το σύστημα προπαγανδίζει και εφαρμόζει τις αντιρατσιστικές ιδέες τους.

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.