ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Στο μικροσκόπιο τα ευρήματα της αντιτρομοκρατικής




Βαρύ το κατηγορητήριο για τους έξι που συνελήφθησαν μετά τις εκτεταμένες επιχειρήσεις της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε Αθήνα, Πειραιά και στην επαρχία. Και οι έξι νεαροί καλούνται να απολογηθούν την Τρίτη, ενώπιον του 31ου τακτικού ανακριτή, που ανέλαβε τη δικογραφία, ωστόσο σύμφωνα με τους συνηγόρους τους θα ζητήσουν νέα προθεσμία.

Εναντίον τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, η οποία δεν προσδιορίζεται μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες, διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Λευτέρη Οικονόμου, το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθησαν στη Νέα Σμύρνη, επί της οδού Καισαρείας, οι Κωνσταντίνος Σακκάς και Αλέξανδρος Μητρούσιας για τους οποίους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή,για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις, συνελήφθησαν στον Πειραιά επί της οδού Πύλης ο Γεώργιος Καραγιαννίδης, στα Εξάρχεια ο Χρήστος Πολίτης, στην Καλλιθέα η Στυλιανή Αντωνίου και στη Σητεία Κρήτης ο Δημήτριος Μιχαήλ.

Από τη μέχρι τώρα εργαστηριακή-βαλλιστική εξέταση στον οπλισμό που έχει βρεθεί προκύπτει ότι δεν ταυτίζεται με προηγούμενη τρομοκρατική ενέργεια.

Πηγή:
http://www.athina984.gr/
http://www.capital.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.